” Wahh tak lama lagi mama kena kejar Seth pulak lah.. ” – Netizen

Video Anak Shila Amzah, Seth Uwais Belajar Berjalan Raih Perhatian Ramai. Alahai Terhibur Tengok Gelagat Seth, So Cute Lah !!

Sejak melahirkan cahaya mata sulung pada tahun lalu, dilihat penyanyi Shila Amzah atau nama sebenarnya, Nurshahila binti Amir Amzah kini agak jarang menghadirkan diri ke majlis-majlis hiburan. Mungkin Shila kini makin sibuk menguruskan suami dan anak kecilnya itu ketika ini.

Shila yang juga anak kepada penghibur iaitu Datuk Amir Amzah atau lebih dikenali sebagai ND Lala ini aktif dalam mengemaskini laman media sosial miliknya. Malah Shila juga sering kali berkongsi video dan gambar rutin hariannya bersama keluarga tercintanya.

Sering menjadi perhatian ramai semestinya anak kecil Shila yang kini sudah pun berusia satu tahun iaitu Seth Uwais. Bagi sesiapa yang mengikuti perkembangan si kecil ini sudah pasti terhibur akan melihat aksi dan telatahnya yang begitu comel itu.

Terbaru, menerusi perkongsian di akaun Instagram, Shila telah memuat naik satu video yang memaparkan gelag4t anaknya yang kini sedang belajar berjalan. Comel betul melihat gelag4t Seth cuba mengorak beberapa langkah dan dibantu oleh Shila.

Jom tonton perkongsian video tersebut :

Perkongsian video itu turut menarik perhatian para netizen. Malah di ruangan komen, mereka juga turut berkongsi cerita kenangan anak-anak mereka mula berlatih berjalan. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Wahh x lama lagi mama kene kejar Seth pulakk.. Lepas ni mommy dapat exercise free dgn Seth.. “

” Anak sy lahit 13hb 9… Laju dh jln… Nk berlari dh… 9 bln lbh dia boleh jln.. “

” Ni bukti video utk bila dia da bsar nnti, dia akn tgok Mama lah yg first pegang tangan dia masa Mula2 dia start pandai berjalan.. “

” My son was born on Nov 2019, he is 10months and half now and he already can walk , he use the baby learning walker to learn how to walk.. “

” Comelnya.. Dah dapat kaki nanti tak larat nak kejar.. Nak makan kat luar pun kena pikir berkali-kali.. Haha.. Time saya dululah.. “

Comelnya Seth berlatih berjalan, tak lama lagi dah boleh lari lah. Sekejap sahaja masa berlalu, tengok-tengok dah besar dah Seth yer. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Seth membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shila Amzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..