” Wah background belakang tu fitting baju wedding.. ” – Netizen

Kongsi Doa Agar Urusannya Dipermudahkan, Gambar Background Posting Neelofa Kuatkan Lagi Desas Desus Berita Bakal Bergelar Raja Sehari. Wah Deb4ran Makin Terasa, Sudah Semakin Berbau Nasi Minyak !!

Baru sahaja beberapa hari yang lalu, majlis pernikahan kakak kepada usahawan dan pengacara popular Neelofa, Noor Nabila melangsungkan pernikahan bersama Engku Emran. Kini khabar gembira mengenai pernikahan Neelofa pula hang4t diperkatakan.

Sejak semalam, tular video tunang Neelofa, Haris Ismail atau PU Riz di sebuah butik sedang memilih kain. Manakala video Neelofa memasuki butik pakaian yang dipenuhi dengan pelbagai rekaan baju cantik juga tersebar.

Meninjau akaun Instagram Neelofa, beberapa jam yang lalu telah pun dikongsikan sekeping gambar yang disunting keratan doa di atasnya. Antara bait doa Neelofa adalah agar dirinya dipermudahkan urusan dan dilapangkan dada.

Di ruangan kapsyennya pula, Neelofa menulis meminta pertolongan dari Yang Esa dan turut memohon peminat mendoakan dirinya. Desas desus juga mengatakan pasangan Neelofa dan PU Riz bakal disatukan dalam beberapa hari sahaja lagi.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian Neelofa ini mendapat perhatian daripada peminat. Ramai yang mengucapkan tahniah dan mendoakan agar segala urusan pasangan merpati sejoli ini berjalan lancar. Gambar background di kapsyen Neelofa juga seperti memberi hint. Antara komen-komen peminat :

” Always Love.. Always doa utk you. Semoga Allah mudahkan segalanya untuk you dalam apa jua keadaan. InsyaAllah. Aamiin aamiin aamiin YRA.. “

” Always doa for your kebahagiaan dunia akhirah. Aamiin Ya Rabb. i pray for your best Neelofa, cant wait for your big day.. “

” Amin semoga dipermudahkan lofa.. background belakang tu macam BTS preparation wedding.. happy for u. Semoga dipermudahkan segalanya yg dirancang.. “

” Gambar belakang dia tu, yeayy neelofa kahwin . nampak mcm lofa tgh fitting baju, Alhamdullilah. Semoga dipermudahkan segala urusan lofa seperti yg dirancang. tak sabarr nak tunggu hari bahagia lofa n haris.. “

” Gambar belakang tu macam tengah fitting baju, love nya. Allah yusahhil kak lofa. semoga berjalan lancar di hari bahagia tak lama lagi.. tahniah.. “

” Tak sabarnya nak tunggu minggu ni, semoga Allah permudahkan segala urusan menuju hari bahagia bersama insan tersayang.. “

” Wah background belakang tu fitting baju wedding. Ya mujid, semoga sentiasa dalam rahmat Allah dan dilancarkan urusan hari bahagia lofa dan pu riz.. “

Peminat semakin teruja menanti hari penyatuan Neelofa dan PU Riz ini dan pastinya khabar gembira daripada Neelofa ditunggu-tunggu. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan agar segala urusan Neelofa dipermudahkan dan segalanya berjalan sebagaimana yang dirancang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..