” Time mengangguk dekat mama tu comel betul.. ” – Netizen

Video Anak Amyra Rosli, Aqeef Anaqi Membuat Tutorial Cara Penyediaan Air Milo Yang Menghiburkan. Amb0i Abang Anaqi, Speaking English Berabuk Betul. Puasa Puasa Ni Nampak Sedap Pulak Airnya Tu, Fuh !!

Meninjau akaun Instagram Amyra Rosli, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan anak sulungnya, Aqeef Anaqi menunjukkan cara membuat air milo. Kelihatan satu tin milo, satu tin susu pekat manis dan sebotol tumbler yang tersedia di atas meja.

Anaqi yang biasa berbicara dalam bahasa English ini cukup petah berbicara tak ubah seperti mamanya. Menunjukkan langkah demi langkah dimulakan dengan mengisi milo terlebih dahulu ke dalam botol, reaksi wajah Anaqi buat peminat ger4m.

Nampak cukup berhati-hati Anaqi memasukkan ke semua bahan-bahan itu namun tertump4h juga sedikit di atas meja. Part Anaqi campurkan air ke dalam botol tu paling comel. Beberapa kali Anaqi mengangguk-angguk kepalanya kepada Amyra.

Terasa sudah besar Anaqi apabila pandai membuat air sendiri seperti ini. Anaqi juga anak yang pandai berdikari dan selalu membantu Amyra membuat kerja rumah. Banyak lagi perkongsian menarik tentang Anaqi dapat dilihat di akaun sosial Amyra.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, gelagat Anaqi ini telahpun meraih lebih 33 ribu tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Cuteness 0verl0aded, so proud of you Anaqi. Handsome boy ni, nampak so tempting and yummy air milo tu.. “

” Cutenya Anaqi. Pandai buat air milo sendiri dah. Macam mak dia jugak pandai berbicara, terbaiklah Aqeef Anaqi.. “

” Clever boy lah abang Anaqi. Time mengangguk dekat mama tu comel betol. he a good boy with good attitude. please grow healthy anaqi.. “

” Pandai dia bancuh air, wah nampak sedapnya. Terliur pulak tengok air milo Anaqi puasa puasa ni haha. So yummy.. “

” Wow speaking Anaqi, tak pelat langsung. Hebat Chef kecil ni, clever boy. Kita pulak rasa nak buat Milo, sedapp.. “

” Good job Anaqi, cerdik bud4k ni. Carbon copy daddy dia. Pndai dia bncuh air dia sndiri, Pandai Anaqi, Pelan-pelan belajar berdikari . Terbaik.. “

Bagus abang Anaqi, air Milo sudah lulus bancuh sendiri. Selepas ini bolehlah belajar banyak lagi resepi di dapur dengan mommy. Semoga Anaqi membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang soleh untuk mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyrarosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..