” Kali ni, mata dan hidung nampak macam mommy lah.. ” – Netizen

Lagi Gambar Terbaru Anak Intan Ladyana, Evie Khadeeja Raih Perhatian Peminat. Alahai, Makin Lama Makin Nampak Iras Mommy Pula !!

Evie Khadeeja merupakan cahaya mata pasangan selebriti, Intan Ladyana dan Harris Alif. Evie dilahirkan pada 31 Januari lalu kini sudah berusia 3 bulan. Sejak pasangan ini berkongsi gambar cahaya mata mereka kepada umum, ramai yang sering menantikan p0sting mengenai Evie lagi.

Terbaru di akaun Instagram Intan, satu gambar terbaru Evie telah dikongsikan. Kali ini Intan berkongsi gambar Evie sedang duduk dengan memakai romper bercorak bunga-bunga. Baru sahaja dikongsikan, gambar ini sudah mendapat lebih 20 ribu tanda suka.

Jika sebelum ini ramai menyatakan wajah Evie banyak seiras dengan bapanya, kali ini ada yang menyatakan wajah Evie nampak seperti ibunya pula. Mata dan hidung Evie nampak seiras dengan wajah Intan. Malah ramai memuji hidung mancung Evie.

Apa pun, Evie sememangnya memiliki kombinasi wajah kedua ibu bapanya. Bayi yang masih kecil selalunya akan berubah-ubah wajahnya apabila semakin membesar. Apa pun, wajah Evie sememangnya nampak seperti bayi berketurunan Cina atau Jepun.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai menyatakan wajah Evie seperti bapanya namun ada juga menyatakan seperti ibunya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Kali ni, mata dan hidung nampak macam mommy lah.. Alaalala comelnyaaa putihhhh.. kecik kecik dah cantik, dh besar mesti lagi cantik..¬† “

” Subhanallah..comel nyaa anak u..muka mcm anak Jepun intanladyana .. Comelnya dia tuuu.. maaf ye mommy, ikut muka daddy.. “

” Kombinasi muka mommy n daddy dia..hehe.. mata dia redup sayu, comel jer.. so adoreable.. hidung mancung macam mama dia.. “

” Ala hai comelnya. Macam muka emak dia la. MashaAllah comelnya awak.. pernah tgk intan depan2.. lawa, kompem ikut mak dia.. “

” Hi baby Eevie Good morning lil boss.. comelnya… ank daddy btl ni. macam papa dia lah.. Chinese look sangat evie ni “

” Muka daddy ni . Tp kulit putih like mommy so cute evieee.. muka macam orang Cina.. daddy sangat lah muka dia.. “

” Awww daddys girl sgt ni beb..¬†Muka daddy dia laa.. Cantiklah hidung dia.. comel hidung terletak mancung.. mata sama mak dia.. “

Alahai, comel betul anak pasangan ini. Kecil-kecil dah nampak comel dan cantik. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Evie Khadeeja membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan di akh1r4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Intan Ladyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..