” Bila Darda tertekan live, haha beribu masuk kak Abby..” – Netizen

Anak Abby Abadi Tertekan Live Tanpa Sengaja, Perbincangan Norman Hakim Dan Abby Cur1 Perhatian Ramai. Ad0i, Dah Beberapa Minit Baru Tersedar. Nasib Tak Kant0i Apa-Apa, Haha !!

Meninjau ke akaun Instagram Abby Abadi, perkongsian video yang dimuatnaik Abby telah meraih perhatian ramai. Video tersebut merupakan rakaman live tanpa sengaja yang dilakukan oleh anak perempuan Abby, Maira Darda Farisa.

Darda yang berada di dalam kenderaan telah tertekan butang live pada telefon pintar yang berada dalam kenderaan tersebut. Kejadian ini pada awalnya telah disedari oleh Norman Hakim yang datang untuk mengambil sesuatu.

Namun, Norman seolah-olah seperti tidak pasti apa yang sedang berlaku. Sesi live itu terus berlangsung beberapa minit tanpa disedari oleh sesiapa. Dapat didengari suara Abby dan juga Norman sedang berbincang sesuatu di sebalik sesi live tersebut.

Kejadian ini akhirnya disedari oleh Abby apabila Abby memasuki kereta tersebut. Abby terus terkej0t apabila menyedarinya dan terus menegur orang yang memasuki live tersebut. Ad0i, nasiblah tiada perkara pelik berlaku kan.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memberi pelbagai respon. Namun apa yang lebih mencur1 perhatian dalam video tersebut ialah kecomelan Darda. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Lain macam bincang ni.. mujur takde benda pel1k pel1k.. deb0rkan.. Bila Darda tertekan live… ha.. beribu masuk kak Abby.. “

” Huiiiii aiyokkk kalau tak perasan tu sampai johor live.. bijak darda, ger4m tengok darda.. cantik kak abby, tudung beli mana.. “

” Rupanya papanya pun blurr juga kalau live2 ni. Sbb tu muka mcm konfius on ke tak ni.. At the end.. sempat garu kepala.. Alahai. comelnya.. “

” Pandai nya Dardaa… Tudiaa dekah kak Abby…Chomel ja depa. haa.. Nasib baik tak terlive kt rumah.. bhya.. hehe.. “

” Haha, tengah bincang nak pakai baju apa ke tu.. Ger4m lah tu tgn darda. Kalah ayahnya maim gym. Darda exercise sendiri je. Hahaha. Ger4mnya.. “

” Abby lain kali kena beringat… Anak dh pandai petik sana sini… Kan tak pasal¬≤ kant0i.. haha kak abby bijak darda, nanti jumpa kat sana.. “

” Ma shaa Allah ku ingatkan cobaan,rupanya betul2 Darda tekan button live.. bah4yaa, nasib darda comel kan..¬† ger4m tgk.. “

Nampaknya selepas ini Abby perlu lebih berhati-hati apabila meletakkan atau memberi telefon pintar kepada anak-anak. Maklumlah anak-anak yang masih kecil ini tidak tahu apa-apa lagi. Nampak button je mesti nak tekan kan. hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..