” Cantiknya Ratu, ingatkan mak dia tadi rupanya si anak la.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak-Anak Que Haidar, Tengku Ratu Haidar Dan Tengku Cleopatra Raih Perhatian Peminat. Wah Makin Cantik Anak-Anak Dar4 Que Ni. C0py Paste Que Dan Linda Sangat !!

Mendirikan rumahtangga bersama Linda Jasmine, pelakon hebat dan berbakat besar, Que Haidar bahagia bersama isteri tersayang. Pasangan ini dikurniakan 2 orang anak diberi nama Tengku Ratu dan Tengku Cleopatra.

Semenjak dua puterinya ini masih kecil, wajah mereka seringkali dipuji oleh peminat. Dikatakan seperti Barbie Doll, kedua-duanya anak-anak yang aktif dan ceria serta mempunyai bakat seni seperti ibu bapa mereka juga.

Meninjau akaun Instagram Que Haidar, telah dikongsikan beberapa keping gambar terbaru Que bersama Cleopatra dan Ratu dengan kapsyen tertulis Ramadhan 2022. Melihat akan wajah kedua-duanya, semakin manis dan cantik dipandang mata.

Wajah si kakak, Ratu saling tak tump4h seperti wajah Linda, manakala Cleopatra pula lebih banyak mirip dengan wajah Que. Sekilas pandang seperti melihat Linda zaman remaja pula Ratu ini. Sudah besar anak-anak Que, ayahnya tetap maintain awet muda lagi.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Selepas beberapa jam dikongsikan, posting oleh Que ini telahpun mendapat ribuan komen daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” So cute and beautiful. So sweet ayah dengan anak-anak, cepat pulak membesar anak-anaknya.. Ratu muka mommy. Cleo muka daddy.. “

” Alhamdulillah indahnya wajah wajah anugerah Allah. Ratu dah remaja, cantiknya dia. Cleo pun makin cantik.. “

” Cantiknya anak dar4 berdua ni. Both so pretty dan manis senyumannya. Memang photoc0py mak ayah , so adorable.. “

” Ratu is so beautiful, sebijik muka mama dia. Cantiknya, happy family. tetiba terbayang masa diorang dah besar nanti, mesti abg q berat nak lepaskan masa diorang nak kawen.. “

” Cantik nya Princess Que Haidar an Linda… semoga menjadi anak yg Solehah kebanggaan ibu dan ayah. Fotostat sungguh, both so pretty.. “

” Cantiknya Ratu, ingatkan mak dia tadi rupanya si anak laa. Cantik lawa sebijik copy muka Linda.. “

” Lawa aih anak-anak dar4 dia. Kakak rupa mommy, adik rupa daddy. Makin besar makin nampak cantiknya dua beradik ni.. “

” Manis dan menawan puteri sulung Que ni, makin besar makin cantik. Alhamdulillah, cantik anak-anak dar4 Que dan Linda ni.. “

Ibu dan ayahnya cantik dan kacak, tidak hairanlah Ratu dan Cleo juga ada rupa paras yang manis dipandang mata. Semoga kedua-dua anak dar4 Que ini sentiasa menjadi anak-anak yang solehah dan membanggakan Que dan Linda.

Silakan SHARE..

Sumber : IG The_haidars

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..