” Kuat pemanis Fikry, tak mahu berpaling tu.. ” – Netizen

Tergamam Melihat Fikry Ibrahim Di Depan Mata, Video Gelagat Comel Anak Bongsu Noorkhiriah, Nur Buat Peminat Terhibur. Amboi Sampai Kaku Jadi Patung Nur Dibuatnya, Haha !! 

Bagi peminat drama Ayahanda yang pernah bersiaran dahulu, kini naskah hebat ini bakal disambung kembali. Peneraju watak-watak utama masih lagi dikekalkan antaranya Noorkhiriah dan juga Fikry Ibrahim.

Meninjau akaun Instagram The Karipop, telah dikongsikan kembali video yang memaparkan reaksi anak bongsu Noorkhiriah bernama Nur ketika mengikuti ibunya ke set penggambaran drama Ayahanda. Kelihatan sama dalam video ini adalah Fikry yang sedang berbaring.

Kedengaran suara Khiriah mengatakan anaknya ‘ker4s’ melihat Fikry Ibrahim. Fikry membalas memang ramai budak-budak yang suka padanya. Gaya Nur yang membatu seperti patung membuatkan Fikry dan semua yang ada di situ tergelak.

Muka m4lu-m4lu ye Nur sampai uncle Fikry pusingkan badan Nur pun tetap keras tak bergerak. Haaa sudah, kena panahan mata uncle Fikry ke tu baby, hehe. Khiriah pula berseloroh menanyakan ayat apa yang Fikry pakai pada anaknya itu. Alahai comel sangat Nur.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat comel anak Khiriah ini telah membuatkan peminat turut terhibur. Punyalah hebat penangan si Fikry ni sampai anak artis pun suka padanya. Antara komen-komen peminat :

” Bila jumpa crush be like, kaku terus. dia terp4ku melihat si jejaka yang si hitam manis. Anak siapalah ni pandai berlakon haha.. “

” Jodoh Fikry ni baru nak membesar haha. Masa Fikri pusing kaki dia, senyum lak tu. Sweet sangat si kecil ni.. “

” Terkesima tengok Fikry haha, tak nak lepaskan pandangan langsung tu. Lawak cara Fikry pusingkan dia tu.. “

” Aku pun berkenan dekat Fikry ni apatah lagi budak kecik ni haha. Refal HAdy no 2 haha. Comel sangatlah baby ni.. “

” Tak mau kalih mata, terp4ku sebab handsome sangat ni Fikry haha. Sampai lagu tu sekali nampak Fikry.. “

” Akak dah jumpa calon menantu haha, cute betul mukanya. Jumpa future jodoh sampai kej0ng lagu tu haha.. “

” Biasa tengok dekat tv sekali depan mata, terp4ku dibuatnya haha. Kuat pemanis Fikry haha. tak mau berpaling tu.. “

Adui lawak sungguh anak Khiriah ni, punyalah terpana pada si hitam manis kesayangan ramai tu. Girl bila jumpa crush begitulah jadinya, ker4s terus tapi muka m4lu-m4lu. Itu baru budak-budak, kalau yang dewasa lagi lah jadi patung iye tak. Apa-apa pun, semoga semua urusan team drama Ayahanda berjalan lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG The Karipop, IG Fikry Ibrahim, IG Noorkhiriah, Tiktok Khiriah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..