” Shuk sampai stress, pen4t ketawa tau tengok. Haha.. ” – Netizen

Video Whisper Challenge Antara Siti Saleha Dan Shukri Yahaya Buat Ramai Terhibur. Part Perkataan Rendang Tu Paling Lawak. Sampai Kering Tekak Shuk Nak Bagi Sally Faham. Habis Cara Shuk Sebut, Semua Tak Jalan. Haha !!

Pasangan hero dan her0in drama, Siti Saleha dan Shukri Yahaya antara yang menjadi gandingan kegemaran ramai peminat. Sejak drama fen0mena 7 Hari Mencintaiku misim pertama dan kini mereka kembali dengan kesinambungan siri hebat ini untuk musim ke 3 pula.

Meninjau akaun Instagram Siti Saleha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Sally bersama Shukri membuat Whisper Challenge. Dalam permainan ini, Sally yang memakai headphone yang dipasang muzik yang kuat perlu meneka perkataan yang disebutkan oleh Shukri.

Bertemakan raya, banyak perkataan yang disebut oleh Shukri. Antaranya semperit cheese, beli carpet baru, bak4r lemang dan rendang. Kata Sally di kapsyennya, sampai kering tekak Shukri hendak menyebut perkataan rendang.

Tengok sahaja cara Shukri menyebut rendang dalam pelbagai reaksi kerana Sally tidak dapat menangkap gerak mulut Shukri. Sampai put0s asa Shukri dibuatnya, punya lah sus4h perkataan rendang ni, haha.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Sally ini telahpun mendapat lebih 45 ribu tanda suka daripada peminat setakat ini. Kelakar sungguh melihat gelagat Sally dan Shukri ini. Antara komen-komen peminat :

” Sekepala sungguh masing-masing, so cute. Pen4t ketawa tau tengok korang berdua ni. Nasib tak tert0nggeng Shuk frust sebab perkataan rendang tu haha.. “

” Comel lah diorang ni, part rendang tu memang lawak betul. Abis cara Shuk sebut semua tak jalan haha.. “

” Haha comel je mia dan khuzairi ni, serasi dan cute je. Hebat Sally teka, tapi rendang tu sampai tak tahu nak buat macam mana dah shuk haha.. “

” Ala kelakar lah Sally dengan Shuk ni. Serasi dan couple screen paling ngam. Terhibur tengok video ni.. “

” Shuk sampai str3ss haha, punyalah sus4h perkataan rendang tu haha. Melaung nganga mulut besar-besar pun tak paham haha.. “

” Main game jenis ini, macam nak hemp0k member bila dia bagi clue lain dengan jawapan yang dia nak.. “

” Comellah, riak muka confident waktu almond london tu paling cute. lucu sgt. yg menyoal pun sama ikut jawab. hehehe.. “

” Kalau tak lawak bukan Shukri Yahaya la namanya haha. Masuk air betul, comel ter0k korang berdua ni.. “

Macam-macam gaya dan ragam betul lah Sally dan Shukri ni. Yang bagi hint ‘masuk air’, yang meneka pun melayan, gamat terus dengan gelak ketawa. Yang penting, Sally memang power meneka. Semoga terus ceria dan persahabatan ini berkekalan sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Saleha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..