Connect with us

Artis / Selebriti

” Jawab terus direct dan jujur ye Lofa. Comel tau Umi Bilal ni.. ” – Netizen

Bercerita Tentang Perancangan Masa Depan, Kata-Kata Neelofa Buat Haris Ismail Terkej0t. Amboi Umi Bilal, Mahu Tak Terkej0t. Mujur PU RIz Pandai Cover. Kalau Rezeki, Alhamdulillah !!

Semalam telah berlangsungnya majlis berbuka puasa anjuran Neelofa dan suaminya, Haris Ismail di Restoran Cili Kampung. Setelah 2 tahun tidak berpeluang beramah mesra dengan rakan media, Neelofa mengambil kesempatan ini untuk berkumpul bersama tulang belakang kariernya selama ini.

Mengenakan busana sopan berwarna gold, Neelofa nampak cantik dan berseri-seri. Haris pula selesa dengan jubahnya. Solat berjemaah turut diadakan di sana dan Haris menjadi imam mengetuai solat tersebut.

Meninjau akaun Instagram salah satu kelab peminat iaitu Lofa.redland_nlf, telah dikongsikan sedutan video ketika Neelofa dan Haris ditemuramah oleh para wartawan. Ditanyakan tentang perancangannya selepas ini, jawapan Neelofa membuatkan Haris terkedu seketika.

Dalam nada bergurau dan ketawa, Neelofa memberitahu perancangan seterusnya kita nak anak lagi. Haaa mahu tak terkej0t Haris dengan jawapan si isteri, namun Haris tenang sahaja dan memberitahu dia menerima apa sahaja yang diberikan Allah.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Neelofa Fans (@lofa.redland_nlf)

Neelofa turut memuatnaik video semasa berlangsungnya majlis ini di Instagramnya :

Perkongsian ini mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Jawab terus direct dan jujur ye Lofa. Comel tau Umi Bilal ni. Tahun depan berempat ek. Lofa kan nak anak 5 orang.. “

” Lofa Lofa, kuat betul bul1 Haris. Terus Haris bagi jawapan selamat. Alhamdulillah.. aamin ya mujib.. “

” Haha lofa lofa, still cute macam dulu dulu. kita aamin kan ramai-ramai, cepat Bilal dapat adik hehe.. “

” Haha comel g1la, aamin ya rabb. Tenang je jawapan Pak Ustad. Lofa mcm mama dia jgk, anak ramai pun masih cantik.. “

” Lofa kan sejenis yang suka budak budak. Insha Allah tahun depan berempat pula. Aamin semoga Allah memakbulkan doa-doa di bulan Ramadhan ini.. “

” Gegirl pulak Lofa, iras muka Lofa. Than boy iras ustaz Haris. Haha comel, aamin moga Bilal depat dapat kawan.. “

” Aamin, kalau ada rezeki apa salahnya kan. ramai anak, makin murah rezeki. Comel isteri kaki sakat, suami lak jenis tenang. Sweet couple suka tengok.. “

Kalau Allah beri rezeki, terima dengan tangan terbuka dan syukur Alhamdulillah. Macam yang Neelofa cakap, terima dan terima sahaja. Apa-apa pun, semoga rezeki Neelofa dan Haris sentiasa mencurah-curah dan berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lofa.redland_nlf, IG Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT