” Tiara ingat tu ‘st0p button’ kot, terus senyap si ayah.. ” – Netizen

Gelag4t Anak Achey Bocey, Tiara Letak Sesuatu Di Kepala Achey Bila Dengar Ayahnya Menyanyi Buat Ramai Terhibur. Tak Terkata Apa Si Ayah Bila Anak Buat Macam Tu, Hahaha, Kelakar !!

Achey memang dikenali ramai dengan lawak yang dibawanya ketika di atas pentas juga seringkali membuat ramai yang tidak kering gusi ketawa. Selain bergelar pelawak, ramai juga tidak mengetahui yang Achey juga ada mencipta beberapa lagunya sendiri.

Seperti sedia maklum, Achey dan isterinya telah mengambil seorang anak angkat yang telah dijaga sejak dilahirkan lagi. Anak tersebut diberikan nama sebagai Tiara Zinnirah dan kini telah pun berusia dua tahun. Memang kalau dilihat si kecil itu wajahnya mirip seperti isteri Achey, Nor Hasanah.

Seperti anak-anak selebriti lain, Achey juga turut mewujudkan satu akaun khas buat Tiara di Instagram untuk berkongsi gambar dan video menarik buat tontonan ramai. Hingga kini, akaun Instagram Tiara telah mempunyai hampir empat ribu pengikut.

Meninjau di akaun Instagram, Achey ada berkongsi satu video yang menunjukkan dia bersama anaknya. Menerusi video itu, Achey sedang bernyanyi, namun tiba-tiba Tiara telah menampal stem di kelapa Achey. Telatah spontan si kecil itu telah buatkan si ayahnya terus terdiam.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Perkongsian video oleh Achey itu telah membuatkan ramai yang terhibur. Di ruangan komen, rata-ratanya memberikan komen bahawa gaya Tiara itu sangat mencu1t hati. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Bijak betul lah si kecil ni, mungkin dia rasa dengan tampalan stem tu yang mampu membuat papanya di4m terus, hahaaha.. “

” Comel lah Tiara, mungkin ayah menyanyi tak sedap, tu yang dia st0p kan radio tu, hahahaha, so funny.. “

” Tiara ingat tu ‘st0p button’ kot, terus senyap si ayah..  Reaksi Achey pun lawak, terus rasa krikkk krikkk anak buat mcm tu, hahaha.. “

” Tiara cakap memek4k lagi, nak tampal stem kat kepala, hahaha, comel lah budak ni punya perang4i, lawak mcm si ayah.. “

” Tag harga ke tu, ayah untuk di jual, hehe dah besar Tiara, makin comel dan bijak sekarang yer si ken1t ni.. “

” Haha abang Achey kintangkint0ng, Tiara nak pos ke mana tu siap tampal stem bagai kat kepala, hahahaha.. “

” Tiara pel1k, napa suara papa tiba-tiba seng4u, terus dia suruh stop, tu yang tampal setem, hahaha senyap terus Achey.. “

Comel betul lah dua beran4k ni, memang kelakar video yang dikongsikan oleh Achey tu, Tiara ni ada sahaja yer nak ken4kan papa, hehehe, clever girl betul. Apa-apa pun ianya sekadar hiburan, dan kami dari Berita Kopak berharap dengan perkongsian video itu turut menghiburkan anda semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey, Tiara Zinnirah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..