” Comelnya Ainan, semoga dipermudahkan.. ” – Netizen

Ainan Tasneem Kongsi Keadaan Terkini Dirinya Yang Sedang Sar4t Hamil Bayi Kembar. Alahai Comel Jer Perut Tu, Berseri-seri Si Ibu !!

Mungkin ramai yang masih ingat akan penyanyi Ainan Tasneem yang pernah h1ts dengan lagu single  ‘Aku Suka Dia’  pada tahun 2013. Namun setelah mendirikan rumah tangga, Ainan telah mengambil keputusan untuk mengundur diri dari bidang seni nyanyian.

Meninjau di akaun Instagram Ainan, beliau telah berkongsi gambar dirinya yang kini sedang sar4t hamil anak kembar. Tulis Ainan, keadaaan perutnya kian membesar apabila bayi kembar dalam kandungan semakin membesar dan keadaan tersebut telah membuatkan Ainan makin terasa sak1t di bahagian pinggang.

Kongsi Ainan juga, keadaan mengandung anak kembar ini sangat berbeza jika dibandingkan ketika dia hamil anak pertamanya dahulu. Untuk rekod, Ainan telah mendirikan rumah tangga dengan Mohammad Ariffudin Mohamad Swaimi dan mereka telah dikurniakan seorang anak perempuan iaitu Ainan Salsabiela.

Meskipun dilihat Ainan kini sar4t mengandung, dia masih kelihatan cantik dan wajahnya juga beseri-seri malah badannya juga maintain kurus dan hanya kelihatan perutnya sahaja yang sedikit membesar. Alahai comel betul ibu bakal sambut anak kembar ini.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

Disebabkan twins makin membesar, perut pon makin memberat. Memang terasa sangat pressure lagi2 dekat pelvis area. Dulu time Salsabiela tak terasa sangat, tapi mungkin sebab ni 2 baby sejak kandungan 5 bulan lagi dah terasa. Sakit sangat sampai everyday sakit pinggang dan belakang 😭 Tapi Alhamdulillah syukur ada ergonomic pregnancy support belt daripada @mamawaymy ni. Sangat membantu. Bila pakai perut rasa sedikit ringan, rasa macam ada tangan yg tampung perut kita. Nak bergerak ke mana-mana pon jadi mudah. Material pon sangat stretchable, lembut, selesa dan tak rasa gatal2 walaupun kena direct dengan kulit. Ainan sangat recommend to future mommies out there untuk invest dan beli this product. I'm sure you won't regret. Guna code MAMAWAY-AINAN, dan boleh dapat diskaun sebanyak RM25 untuk pembelian melebihi RM200 💛 #lovemamaway #mamaway

A post shared by AINAN TASNEEM ♡ (@ainantasneem92) on

Di ruangan komen, rata-rata peminat turut memberikan komen pujian terhadap Ainan yang kelihatan semakin cantik dan berseri-seri dan mereka juga turut mendoakan semoga urusan Ainan ketika bersalin akan dipermudahkan . Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cantiknya Ainan, macam mana mantain slim.. Tak ada selera makan ke or memang diet ni, hehe.. “

” Wahh twinss, bestnya, patutlah berseri-seri wajah tu, semoga segala urusan akan dipermudahkan, semangat ya.. “

” Alhamdulillah, betul lah, mengandung anak sorang pun terasa sak1t belakang, ini kan bawa baby dua orang dalam perut tu, apa-apa semoga Ainan sihat ya hingga bersalin.. “

 ” Comel Ainan, semoga segala urusan Ainan ketika ini dan hingga proses bersalin akan dipermudahkan oleh Allah, amin.. “

” Tak berubah pun, perut jer besar, alahai comel, berseri-seri lah muka Ainan, dari dulu hingga sekarang muka tu tak berubah langsung.. “

” Ayunya muka, memang orang cakap kalau mengandung ni, seri dia lain macam kan, semoga dipermudahakan urusan.. “

” Cantiknya, jaga diri ya Ainan, memang lah ini lah peng0rbanan seorang ibu, didoakan semoga urusan Ainan ketika bersalin nanti dipermudahkan dan selamat semuanya.. “

Patut lah ramai peminat yang puji, memang berseri-seri wajah Ainan sekarang, tak sabar nak tengok bayi kembar Ainan, mesti comel macam ibu dia. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga segala urusan Ainan bersalin nanti akan dipermudahkan. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ainan Tasneem

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..