” Tiada kata-kata tau.. ” – Almy Nadia

Almy Nadia Berkongsi Video Anak Sulungnya, Nur Afrina Ariana Yang Memakai Baju Tidurnya 10 Tahun Lepas. Wah, Arianna Dah Muat Baju Mama. Mulut Tu Petah Betul Bercakap !!

Pasangan pelakon, Almy Nadia dan Fizz Fairuz sudah tidak asing lagi di kalangan peminat. Mereka yang berkahwin pada tahun 2014, dikurniakan 3 orang cahaya mata perempuan yang diberi nama, Nur Afrina Arianna, Nur Afrina Aurora dan juga Nur Afrina Ayra.

Hasil tinjauan di Instagram miliknya, Almy ada berkongsi video bersama puteri sulungnya, Arianna yang sedang memakai baju tidur. Comel sangat Arianna dengan rambut panjangnya itu. Untuk makluman, Ariana baru berusia 5 tahun pada tahun ini.

Apa yang menarik perhatian, baju tidur bewarna hijau yang dipakai Arianna itu sebenarnya pernah dipakai Almy sewaktu shooting drama pada 10 tahun yang lepas. Almy terkej0t melihat anaknya sudah boleh memakai pakaian lamanya sedangkan Arianna masih kecil lagi.

Arianna dengan santai mengatakan ada dua lagi baju yang belum dipakai. Celoteh Arianna yang comel dan petah bercakap itu menghiburkan peminat.  Mesti Almy sendiri tidak menyangka puteri sulungnya, Arianna membesar dengan pantas.

Jom tonton video perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gelagat comel Arianna yang santai sewaktu video dirakam membuatkan peminat terhibur. Antara komen-komen mereka adalah :

” Dia dah besar dah anak dara sunt1 dah.. ” – Zarina Zainuddin

” Suka tgk kakak.. comey sgt, Cantik rambut, Hahaha omeiiiiii, Petahnya la hai kakak, besar dh dia.. “

” Sama mcm ank saya datin… baru 6 tahun… baju saya dah muat… kita rasa susah hati sbb takot nnt susah dia nak turunkan berat badan bila dah besar… tp dia relex jer.. “

” Ahahaha comel je kakak pakai bju mummy, kakak comel, Haha comelnya, panjang rambut kakak.. “

” Esok pakai tauu nenda nak tengok, Hahaha same besar dgn ank sy sis.. haha bru 4 taun tak thu nk ckp apa dah.. “

” Hahahaahha mama tahukan kalau Thira dah gelak panjang macamni, maknanya apa, Bersedia la nnti bju2 semua dpt kat kakak hahaha.. “

” Tak silap baju ni dlm certa Cinta Buat Emelda, don’t grow up to fast kakak.. Auntie m1ss you,
Dia bercakap dah2 mcm dato.. “

Kehadiran permata hati sudah pastinya menceriakan keluarga Almy dan Fizz. Telatah mereka yang sentiasa menghiburkan dapat menyejukkan hati. Kami di Berita Kopak akan sentiasa mengharapkan Almy dan Fizz sekeluarga sentiasa bahagia bersama anak-anak selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Almy Nadia Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..