“ Lawak la Abil, sebijik Kak Misha. Tak sangka tengok sampai habis.. ” – Netizen

Nabila Huda Kongsi Video Menyanyikan Lagu Bunga Bunga Cinta Versi Misha Omar Raih Perhatian Netizen. Alahai, Nabila Lip Sync Memang Win !!

Siapa yang tidak kenal dengan Nabila Huda atau dikenali sebagai Abil yang sememangnya seorang yang berbakat dalam industri hiburan tanah air ini. Nabila seorang yang ceria dan mudah terhibur dan ada sahaja gelag4tnya yang mencuit hati peminat. Sikapnya yang humble dan ceria itu membuatkan dirinya disenangi oleh rakan-rakan di sekelilingnya.

Meninjau ke akaun Instagram Nabila, satu perkongsian video yang memaparkan dirinya lip sync menyanyikan lagu Bunga Bunga Cinta oleh Misha Omar telah meraih perhatian netizen. Nabila kelihatan persis seperti Misha dalam video itu melalui dandanan rambutnya, gayanya, dan pergerakan mulutnya yang begitu real. Alahai, ada-ada sahaja Nabila ini ya.

Bertambah menarik lagi apabila menonton Nabila mensinkronisasikan lagu itu dengan penuh penghayatan dan semangat. Ramai yang terhibur melihat gelag4t Nabila yang begitu lucu men1ru gaya Misha dalam video itu dan pastinya ramai yang mengingati kembali memori Misha menyanyikan semula lagu itu.

Nabila juga kelihatan begitu ser1us menyanyikannya sehingga part tinggi nyayian itu membuat netizen bertambah gel1 hati apabila melihat tangannya turut bergerak seiring dengan melodi itu. Nampaknya Nabila berjaya membuat peminatnya terhibur dan dirinya sememangnya seorang yang talented dan menghiburkan.

Jom tonton video di bawah :

Video Nabila yang berdurasi lebih dua minit itu mendapat banyak views dan mendapat pelbagai reaks1 positif di ruangan komennya sehingga Misha juga turut terhibur. Malah, ada yang mengatakan Nabila sememangnya seorang yang berbakat dan begitu kelakar. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Dan aku tgk sampai habis yaaa hahahhahaha.. aku rasa, ehhh kau lip sync jauh lagi helok dari aku dik.. aku penyanyi sebenar atau penyam4r dik..  Aku pun dah konf1ussss.. ahahaa.. love you adikkk..” – Misha Omar

“ Jadi bil.. Mic tu penting.. Adaaaaa je kan haha.. Mic tu.. beli kat mana eh.. Rare betollll.. Hahahaha sebiji kak.. Terbayang kak misha nyanyi sep4k2 kaki haha.. ”

“ Classs ah abil.. Kaki2.. Tang kaki nak gak tgok.. hahaha lucu.. Boleh menang1s kak Mitch nyahhhhh haha.. Bibir miming dah nak sama.. Rambut pun.. Cuma filter kena cerahkan skin 2 kali lighten haha.. ”

“ Ad0i masuk air btl laaaa.. sebijik kak mitch.. kudoss abil.. ingat mishaomar betul.. Haha so realll.. Hahahaha Samaaa.. Hahahaha membuat eh.. ”

“ Ya ampunnnn.. Hampir tert1pu.. Sebijik kak mitchhh.. Hahahaha, nice.. Kak bell sejak bila tukar jadi kak misha ni.. Sebiji kak misha doh.. Cantik.. Terbaikk la kak.. ”

“ Haha kenapa de rupe kak mitch Ni.. Halah2.. Nie twin kak mitch yea.. Cantik sgt u abil.. U ni bg la apa pun, u deliver to the max.. Best aura u ni.. I likeee.. Kerlassss.. ”

“ U are one talented human.. ad0hhh dia punya penghayatan memang mantop.. Hahahaha.. ad0i lawak la abil.. Dah mcm kembor kak mitchhh dah.. tak sangka tengok sampai habis.. ”

“ Tersengeh2 aku tgk sorg2 menjadi woiii.. sejibik tq.. terhiburrr.. sekali imbas.. sama.. Hahaha Abil u make my day lah.. Hahahha the old kak mich.. Zaman kaki masuk gear.. Hahahhaha.. ”

Alahai, memang sama betul lip sync Nabila dengan penyanyi asal. Pastinya Nabila membuatnya secara suka-suka dan hiburan untuk peminat-peminatnya. Semoga Nabila sentiasa sihat dan terus sukses dalam bidang yang dicerburi serta sentiasa bahagia di samping insan tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber: IG kupu_kupu                                                    

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..