” Mesti dia nak cakap my mom so pretty.. ” – Netizen

Perkongsian Video Emma Maembong Bersemb4ng Dengan Anaknya, Shariq Gabriel Buat Peminat Teruja. Wah, Gabriel Dah Pandai Menyemb4ng. Suara Menjer1t Tu Comel Sangat !!

Shariq Gabriel adalah anak kepada pasangan dua sejoli Emma Maembong dan suaminya, Muhammad Shazli. Gabriel yang lahir pada November yang lepas, sering menjadi perhatian peminat kerana memiliki raut wajah yang comel dan mata yang cantik.

Melalui perkongsian Emma di akaun Instagram anaknya, Emma berkongsi satu video pendek dirinya sedang bersemb4ng dengan Gabriel. Gabriel yang memakai baju superman yang dihadiahkan oleh Aprena Manrose kelihatan cukup comel dan handsome.

Dalam video tersebut, Emma yang mula bersemb4ng dengan Gabriel mendapat reaksi positif daripada anaknya itu. Gabriel yang baru sahaja memasuki usia 1 bulan lebih ini ternyata sudah mula memahami dan pandai bersemb4ng dengan ibunya.

Gelagat Gabriel apabila menjawab setiap kali Emma bertanya buat peminat teruja. Mim1k muka dan suaranya yang nyaring membuatkan Emma juga seronok bermain dengan anaknya itu. Bertuahnyalah Emma, dapat baby yang comel dan bijak seperti Gabriel.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video Gabriel buat peminat teruja dan seronok. Rata-rata memuji kecomelan Gabriel yang persis seperti ibunya. Antara komen-komen mereka adalah :

” Ya Allah maaa, gereyyy nyooooo kecik2 dah ajak b0rakkk, ikut mama dan baba dia banyak cakap.. hahah ish ger4m la mimaaa, no worries love, mini superman so damn cute.. ” – Aprena Manrose

” Aloloooooo gig1t nak.. ” – Syikin Maembong

” Omey omey… sarung tangan dah tinggal satu, alala comelnya… Comelllll sangat… ya Allah… comelnye, Comel nya.. “

” Mesti dia nak cakap my mom so pretty, Shariq ckp.. mama.sy nk dukung laa, SuperBoy la dia arini, Nk berbual ngn mummy dia la tuu hehe.. “

” Mashaa Allah.. indahnya ciptaan Allah.. awak ni handsome sangat la gabriel, Allahu comelnya… muka cam mama dya la.. “

” Comelnya, Semoga dipanjangkan umur tau, Aamin.. aaaa sho cute laa, Comey nyeee… rindu bau baby, Muka mama.. “

” Masya Allah….. super cute ni, Comel laaaa diee nk sembang ye, Heeee ape comel sgr bud3k ni heeee ger4m, Ma, comel sgt baby.. “

Seronoknya mempunyai anak kecil yang secomel Gabriel. Sudah pastinya Emma dan suami bersyukur dengan kehadiran Gabriel dalam hidup mereka. Kami di Berita Kopak sentiasa mendoakan semoga Gabriel bahagia bersama-sama orang yang tersayang. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel, Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..