” Aaaawwww comel g1la cake.. ” – Mira Filzah

Ramona Zamzam Kongsi Gambar Sekitar Sambutan Hari Lahir Anaknya, Ivanna Alashkar Yang Ke- 3. Namun Reka Bentuk Kek Hari Lahir Ivanna Jadi Perhatian Ramai. Wow Memang Comel, Sayang Nak Makan Kalau Macam Ni !!

Menerusi perkongsian terbaru Ramona di akaun Instagram telah berkongsi beberapa gambar sempena sambutan hari lahir anaknya, Ivanna Alashkar yang ketiga tahun. Kelihatan pada gambar itu turut serta ada adalah suaminya, Rami Alashkar.

Pada posting itu juga, Ramona turut berkongsi cerita bahawa anaknya Ivanna sejak kebelakangan ini gemar melihat akan haiwan dinosaur. Bersempana hari lahir Ivanna, Ramona telah menempah kek istimewa buat Ivanna berdekorasikan haiwan dinosaur sekitar kek tersebut.

Malah tulis Ramona lagi, Ivanna begitu teruja melihat kek hari lahirnya itu dan tidak sabar untuk memot0ng kek tersebut. Ramona turut berharap ibu bapa diluar sana berkongsi pengalaman adakah mereka juga mempunyai anak perempuan yang begitu minat akan haiwan dinosaur seperti Ivanna.

Perkongsian oleh Romana itu mendapat perhatian warga netizen, malah reaksi wajah Ivanna pada gambar tersebut turut mncur1 perhatian kerana kelihatan anak perempuan Romana ini begitu comel dan wajahnya saling tidak tump4h seperti bapanya.

Ikuti perkongsian Romana tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan kek hari jadi Ivanna dan memuji akan kecomelan si kecil itu dan memberikan ucapan selamat hari lahir. Antara komen-komen netizen adalah :

” Aaaawwww comel gil4 cake.. ”  – Mira Filzah

” Happy birthday ivannaa. Moga jadi anak yang membanggakan kedua ibu bapa. Serta sentiasa membesar dengan sihat.. “

” My Amelia she was 0bssesed with dinosaur masa kecik. Now dah besar g1ler p0kemon. I pulak baru tau pokem0n tu pocket monster hahaaha so i faham why she loves pokem0n sebab masa kecik suke dino.. “

” Comel betul lah anak Romana ni, mata tu bulat betul, nampak sangat teruja tengok kek hari jadi dia, hehe, selamat hari lahir Ivanna.. “

” Cute betul kek tu, budak-budak memang imaginasi mereka menarik perhatian betul, sayang pula nk potong tengok kek comel mcm ni.. “

” Happt Birthday Ivanna comel, dah macam anak pakistan,  so cute kek tu, tengok jelah, jangan pot0ng.. “

” Beautiful family, happy birthday Ivanna, semoga menjadi anak yang solehah buat kedua ibu bapa dan menjadi anak yang mendengar kata.. “

” Cantik lah kek tu, sayang pula nak potong kan, tapi Ivanna tu nmpk dah mcm ger4m tak sabar nak makan kek tu.. “

Memang comel kek hari jadi anak Ramona ni, patut ramai yang tertarik. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak dengan ini mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari lahir buat Ivanna, semoga membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang terbaik buat kedua ibu bapanya.

 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ramona Zamzam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..