Connect with us

Artis / Selebriti

” Dengar Ramona gelak, kita pun terikut ketawa.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Ramona Zamzam, Ivanna Alashkar Ketika Sedang Makeup Wajah Ramona Buat Peminat Terhibur. Sedap Dengar Ivanna Bercakap Melayu, English Pun Speaking Berabuk. Part Sal4h Sebut Warna Emerald Green Tu Berdekah Ramona, Haha !!

Aktress jelita bernama Ramona Zamzam ini terkenal dengan trademark ketawanya. Sudahpun mendirikan rumahtangga bersama seorang jejaka dari negara Palestin bernama Rami Alashkar, pasangan ini dikurniakan seorang anak perempuan yang bernama Ivanna Alashkar.

Meninjau akaun Instagram Ramona Zamzam, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat Ramona dan Ivanna bermain makeup. Kata Ivanna Ivanna ingin makeup wajah mommynya ini dengan menggunakan barang makeup yang ada.

Bukan mudah untuk mendengar suara Ivanna bercakap banyak sebegini dan ini membuatkan peminat juga teruja mendengar celotehnya. Boleh bercakap dan memahami bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris dengan baik, petah sungguh mulut Ivanna ni sama seperti mommynya juga.

Berdekah Ramona ketika mendengar Ivanna menyebut kod warna yang sepatutnya Emerald green disebutnya ‘ Animal green ‘. Ad0i maknya kuat ketawa, memang ketawa meng1lai sahaja Ramona dari awal hingga ke akh1r video.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Ramona ini telah pun meraih lebih 5000 likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Ahhh, dah lama nak dengar suara anak kacukan ni. Kiut sangat, bijak naww. Berabuk weh speaking, best dengar.. “

” Animal green, ok next rounds with me haha. Dah besar Ivanna, cute betul she is so precious.. “

” Haha comel g1la, macam Rami cakap Melayu haha. Animal green, cute and funny you both.. your dotter mata so cantik like urs.. “

” Comel dah besar dah anak dar4 dia. pandai makeup mommy lagi. ketawa berdekah Ramona bila Ivanna sebut Animal green.. “

” Dengar Ramona gelak, kita pun terikut ketawa haha. Animal green perg1nya Ivanna, confident tu lawak betul.. “

” Kelakar animal green tu haha, cute la sayang. Terhibur dengar mommy you gelak, suka betul dengar Ramona gelak taw. Muka daddy sangat Ivanna ni.. “

” Bestnya main makeup dengan daughter, animal green hahah so funny la Ivanna but so cute.. “

Seronok Ramona apabila Ivanna sudah boleh jadi geng makeup seperti ini. Pandai juga Ivanna gunakan barang makeup walaupun ada yang com0t. Apa-apa pun, terhibur mendengar celoteh Ivanna dan semoga banyak lagi video Ivanna dimuatnaik oleh Ramona pada masa akan datang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ramona Zamzam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT