” Both cr4zy kelakar. Dia gelak macam raks4ksa. Hahaha.. ” – Netizen

 Ramona Zamzam Kongsi Video Cara Suaminya, Rami Alashkar Menggosok Baju Tanpa Air Spray, Namun Gelak Ketawa Ramona Jadi Tumpuan. Mak Aii Terkej0t, Bergeg4r Satu Rumah !!

Gelagat lucu pelakon Ramona Zamzam mula menjadi sebutan peminat ketika menjadi artis jemputan Sepahtu Reunion baru-baru ini. Aksi spontan dan ketawa besarnya itu menjadi hiburan penonton hinggakan beliau dikenali kerana ketawanya itu. Sampai Jep, Shuib dan Rahim juga ikut tersuka mendengar gelak Ramona ketika rakaman itu dilakukan.

Sekali lagi ketawa Ramona bergema seluruh studio ketika menjadi jemputan ketika rancangan I Can See Your Voice Malaysia baru-baru ini. Bergabung dengan pelawak Zizan Razak, memang meriah jadinya. Ramona sudahpun mendirikan rumahtangga bersama seorang jejaka Palestin, Rami Alashkar pada tahun 2015.

Mereka juga dikurniakan Allah seorang anak perempuan diberi nama Ivanna Alashkar 2017 yang lalu. Ramona dan Rami dilihat pasangan yang sangat cocok dan serasi. Melihat video perkongsian Ramona pasti akan membuat peminat tersenyum dengan gelagat dan gambar-gambar menarik mereka sekeluarga.

Menerusi akaun Instagram, Ramona telah berkongsikan satu video throwback yang memaparkan suaminya sedang mengosok baju. Gelagatnya yang menggunakan ‘air semburan’ semulajadi kerana tiada air spray buat Ramona gelak besar. Rami pun sama masuk air dengan Ramona rupanya. Perfect couple !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Ramona dan suaminya itu. Antara komen-komen netizen :

” Laju sangat scroll newsfeed. Lupa pulak volume high sampai tersent4k kucing i tengah shiok-shiok tidur dengar you ketawa.. “

” Dengar gelakk je ada terikut nak gelakk ada tak berhenti.. “

” Dia suka macam raks4ksa.. kelakar.. “

” Ahahah gelak kak gelak, jangan tak gelak.. “

” Suka je dengar die gelak hahaha.. “

” Best lah both crazy.. “

” Hahaha aku pun terikut gelak bila dengar gelakkan ramona zamzam.. “

”  Jimat duit tak yah beli spray hahahahahha.. ”

Kalau Ramona dah ketawa, boleh bergeg4r rumah. Memang tak ada istilah low volume ketawanya tu. Mesti suaminya terhibur selalu dengar gelak Ramona. Sampai terikut-ikut peminat gelak bila dengar suara Ramona ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ramona bahagia dan gembira bersama keluarga tersayang selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ramona Zamzam by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..