” Awat la jadi lagu tu Ibrahim wei, yang penting handsome boy.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Aidid Marcello, Ibrahim Dengan Gaya Rambut Menggunakan Sabun. Wah Kreatif Juga Ni, Respon Yang Diberikan Oleh Ibrahim Buat Ramai Terhibur !!

Rasanya sudah lama kita tidak melihat pengacara Aidid Marcello di kaca televisyen. Aidid dahulunya amat popular dalam mengacarakan rancangan berkonsepkan remaja. Aidid telah mendirikan rumah tangga bersama Norzie Pak Wan Chek dan dikurniakan 4 orang cahaya mata.

Meninjau ke akaun Instagram, Aidid telah memuatnaik sebuah video yang memaparkan gelagat anaknya, Ibrahim sebelum tidur. Menurut Aidid, adalah suk4r baginya untuk menidurkan anak-anaknya pada waktu yang ditetapkan kerana masing-masing mempunyai kerenah tersendiri.

Ada yang terlalu asyik dengan komputer, ada yang terlalu mengambil kisah tentang kucing peliharaannya dan ada yang terlalu suka bermain dengan sabun. Wah, nampaknya macam-macam ragam anak-anak Aidid dan Norzie ni ye. Biasalah budak-budak kan, hehehe.

Video yang dikongsikan pula ialah gelagat Ibrahim bermain dengan sabun. Ibrahim menggunakan sabun dengan membuat gaya rambut ‘pvnk‘ dan apabila ditanya kenapa berbuat demikian. Jawapan yang diberikan membuatkan ramai terhibur.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini membuatkan ramai terhibur melihat gelagat Ibrahim. Antara komen-komen yang diberikan :

” Cuba tnya tok dia.. Pak dia cmni ka dlu2.. handsome boy.. anak sy suka tgk ibrahim ni tau… dia ckp mcm org mat saleh .. “

” Hahahaha mlm2 buat mcm ni utk freshkan kepala, adoii.. lawaknyaaa.. dah tu org suruh basuh, ckp tak nak. muka sebijik aidid. Biasala, anak yg bijak mmg mcm tu la. Mcm2 idea luar biasa nak bagi mak dia bebel. hari2 ada je idea baru. Kita pn gitu gak dulu sebenarnya.. “

” Ibrahim, Toksah cuci.. satgi teruih p tdoq, bangkit sayup.. tengok pak ang bisin lagu mana.. Kalah ayam berkokok.. comel sgt muka dia.. “

” Hahaha adoiii Ibrahim lawak la awak ni… dia habaq nak fresh.. Awatt laaaa jadi lagu tuuu ibrahim weii . yang penting hndsome boy.. “

” Nak fresh kan otak ka dik . aididmarcello hehhehehehe dia nk fresh kan dia pnya kepala. awat la comel sngt ayat dia.. “

”┬áHandsome nyer… plus mix with comel… Ibrahim. hahaha.. mak eh bebel.. ni ikut apak eh ni.. selamba jer .. wat lek lek bila mak dia bebel.. “

” Lega mak dia, pak dia tolong beletiaq dah. Letih ooo. Nak freshkan diri saya.. Good reason. I give u 10 out of 10.. muka copy paste daddy.. “

Ad0i, berapa botol sabun habis digunakan tu. Agak-agak perangai siapa lah Ibrahim ikut tu, kreatif sangat ni. Hehe. Sememangnya begitulah kerenah anak-anak apabila disuruh tidur awal. Tambahan pula sekarang cuti sekolah, memang seronok dapat tidur lewat kan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidid Marcello

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..