Connect with us

Artis / Selebriti

” Lain terus muka dia lepas tahu isi dalam hadiah tu, nak4l lah si ayah.. ” – Netizen

Video Aidid Marcello Pr4nk Anak Bongsunya, Ibrahim Buat Ramai Terhibur. Punya Lah Ibrahim Excited Nak Tengok Hadiah, Sekali Buka Lain Pulak Yang Dapat, Haha !!

Meninjau di akaun Instagram selebriti Aidi Marcello telah berkongsi satu video yang memaparkan dirinya cuba untuk pr4nk anak bongsunya, Ibrahim. Menerusi video itu, kelihatan Ibrahim sedang membuka satu bungkusan kotak.

Kongsi Aidid di kapsyen, Ibrahim telah meminta untuk dibeli sepasang kasut bola secara atas talian daripada ibunya, Norzie Pak Wan Chik. Sesudahnya kasut tersebut sampai di rumah, Aidid telah menukar kasut baru Ibrahim dengan kasut sekolah.

Kalau dilihat, reaksi Ibrahim dalam video begitu teruja saat membuka bungkusan itu. Namun telah berubah air mukanya setelah kotak kasut dibuka dan hanya kelihatan kasut sekolah yang dipakainya setiap hari.

Wajah Ibrahim seakan terkejot apa yang dilihatnya, lalu Aidid terus ketawa. Setelah kasut barunya itu dijumpai, Ibrahim kembali tersenyum. Hingga kini, video Aidid pr4nk Ibrahim telah ditonton lebih 19 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur melihat gelagat Ibrahim dalam video tersebut. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Nasib dia tak buat live unb0xing la n4ya pak karim haha. Lain terus muka dia bila tahu isi dalam hadiah tu, haha nak4l lah si ayah.. ” 

” Dh besar ibrahim lama tak tengok, punya excited buka kotak. Tgk2 kasut sekolah, puc4t terus muka.. “

” Nasib lah anak oi, dapat pak suka sak4t. Hahaha kawan baru teruja dapat kasut baru, sekali tengok kasut lama.. “

” Daddy p0tong st1m Ibrahim nak unb0xing ar, adeh kuat meny4kat lah Aidid, hahahaa comel lah Irbrahim meraj0k.. “

” Kawan tu nak teri4k dah skit ja lagi. Lama tak tengok Aidid buat video us1k anak-anak2, haha kelakar.. “

” Kalo ank sis dah teri4k buat lawak lagu ni, hbis serumah ri0h ter1ak depa. Ank2 buat pr4nk mommy nya tak pa kan, saja us1k ank2.. “

” Sian Ibrahim, hahaha lawak lah tengok reaksi dia. Aidid memang suka meny4kt anak-anak lah.. “

Ibrahim dah resah cari kasut mana lah daddy sembunyi, jumpa je kasut terus happy. Apa-apa pun semoga Ibrahim terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik serta soleh buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidid Marcello, norziepwc

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d
##FREAKOUT