” Lawaklah Lizzy ni, nasib baik roti tak terbang. Haha.. ” – Netizen

Video Aksi Elizabeth Tan ‘ Bekerja ‘ Di Restoran Mamak Buat Peminat Terhibur. Lawak Betul Lizzy Buat Teh Tarik Dengan Roti Canai Tu. Punya Lah Tebar Sampai Hilang Rupa Roti Canai, Hehe !!

Penyanyi dan pelakon, Elizabeth Tan antara artis wanita yang memiliki wajah yang menawan. Sikap peramah Elizabeth atau lebih mesra dengan nama Lizzy ini membuatkan peminat menyenangi figura ini.

Meninjau akaun Instagram Elizabeth Tan, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aksi Elizabeth ketika berada di sebuah restoran mamak. Elizabeth turut mencoret di kapsyennya dalam nada bergurau memberitahu dek kerana ekonomi ter0k, dia terp4ksa mencari pekerjaan baru.

Pada awal video, Elizabeth kelihatan sedang membuat teh tarik. Punyalah tarik sampai tertump4h airnya, tak put0s Elizabeth mengucapkan perkataan ‘ sorry ‘ kerana kes1lapannya itu. Alahai Elizabeth, gelagat sepanjang berada di kedai mamak ini mencuit hati peminat.

Restoran mamak memang terkenal dengan roti canainya dan Elizabeth tidak melepaskan peluang untuk mencuba menebar roti canai. Bukan mudah iye untuk menebar roti canai, Elizabeth punya roti sampai berlubang dan ini membuatkan Elizabeth sendiri ketawa melihat rotinya itu.

Jom tonton video di bawah :

Posting oleh Elizabeth ini telahpun meraih lebih 16 ribu likes daripada peminat sehingga kini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Bercanai roti canai tu haha. Dah rupa spend3r terk0yak pun ada haha. Tebar roti canai pun comel la Lizzy.. “

” Yang penting confident haha, this is real content that we need. Lawaklah Lizzy ni, ramai lah yang lepak mamak lepas ni.. “

” Lizzy, the way you flip the roti canai kelakar lah. Nasib baik roti tak terbang dol haha.. “

” Wow even your teh tar1k is dancing our of the cup. This is so cute Lizzy. Comel je im sorry im sorry.. “

” Auhh pan4s tak teh tar1k yang jat0h tu Elizabeth. Takde bakat ni keje kedai mamak haha.. “

” Buat lempeng je tu Lizzy haha, so cute lah. Roti tu jangan sampai terbang atas kepala orang pulak Lizzy.. “

” Sed1h betul tengok time hent4k ayam tu haha. Boleh buat gad0h ni tunggu makanan tak sampai sampai haha.. “

” Kalau mintak roti tisu dengan teh tar1k hadi roti tisu basah dengan teh t0lak ni haha. Lizzy sesuai jadi waiter je.. “

Kali pertama mencuba benda baru, memang serba tak kena dan selalunya tidak menjadi. Tetapi jika setiap hari berlatih, s1lap-s1lap Lizzy boleh buat roti canai terbang dan teh tarik kaw punya. Apa-apa pun, ini hanyalah sekadar hiburan semata-mata dan semoga pembaca juga terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elizabert Tan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..