” Terharunya, turut sed1h tengok Bonda menang1s.. ” – Netizen

Datuk Aliff Syukri Kongsi Video Buat Kej0tan Hadiah Sempena Hari Lahir Ibunya, Bonda Rozita Ibrahim. Wahhh Bukan Kaleng-Kaleng Hadiah Dia, Sampai Menang1s Bonda Rozita. Seb4knya !!

Umum sedia maklum, bahawa Rozita Ibrahim atau lebih mesra dikenali sebagai Bonda Rozita merupakan ibu kepada usahawan kosmestik iaitu Datuk Aliff Syukri. Untuk makluman, Bonda Rozita menyambut harijadinya yang ke 55 tahun pada 22 Disember 2020 yang lalu.

Meninjau akaun Instagram milik Datuk Aliff, telah dikongsikan sebuah video di mana Datuk Aliff telah membuat kej0tan dengan menghadiahkan sebuah kereta baru yang yang lebih luas untuk kegunaan Bonda Rozita sempena hari lahir ibunya itu.

Pada mulanya, Bonda Rozita men0lak pemberian tersebut tapi Datuk Aliff mengatakan bahawa itu adalah hadiah ikhlas daripadanya walaupun dia tahu Bonda Rozita mampu membelikan kereta itu. Kereta yang dihadiahkan adalah pemberian ikhlas seorang anak kepada seorang ibu.

Bonda Rozita kelihatan terh4ru dan menang1s apabila menerima hadiah tersebut, apatah lagi kereta yang dihadiahkan adalah kereta idaman Bonda Rozita. Sebelum ini, Bonda Rozita tidak mahu membeli kereta tersebut kerana merasakan ia satu pembaz1ran.

Jom tonton video di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut Datuk Aliff berasa terh4ru dan memuji kebaikan Datuk Aliff kepada Bonda Rozita. Mereka turut mendoakan kesejahteraan Datuk Aliff kerana membahagiakan bondanya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Alhamdulillah.. Bertuah Datuk masih ada mak.. Saya seronok tgk video ni Datuk.. Mulianya bahagiakan emak.. “

” Ganjaran yg terbaik buat Dato dan family yg sentiasa bahagiakan Bonda.. tahniah Dato ¬†Alif.. terbaik jaga syurgamu.. Redho ibu paling penting Dato.. “

” Allhamdulillah.. layanlah ibu kita seperti raja.. nescaya rahmat dan kasih sayang ALLAH Swt akan bersama kita dunia akhirat.. “

” Terh4runya… Turut sedih tengok bonda nang1s.. Alhamdulillah.. semoga Dato dan Datin sentiasa dimurahkn rezeki selalu..sentiasa mendahulukn ibu.. “

” Bonda Rozita yg kaya pun menang1s dpt hadiah mcm ni dr anak.. Kalau aku yg tak kaya tp ade rezeki bg mcm ni, tak tau la mcmana.. s1lap2 aku yg nang1s lebih.. “

” Bangga sangat2 pd Datuk dan Datin walaupn bonda mampu bli apa saja tp Datuk dan Datin tetap nak bonda dan smua family merasa hasil titik peluh mereka.. “

” Pttlah dia kaya.. Dia sangat menghargai ibu dan isteri.. tahniah Dato dan Datin.. Bestnya dapat beri hadiah istimewa buat mak.. “

Bertuahlah Bonda Rozita dapat anak yang baik seperti Datuk Aliff kerana mendahulukan ibunya dalam apa jua hal. Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat hari ulang tahun yang 55 tahun buat Bonda Rozita. Semoga dipanjangkan umurnya, dimurahkan rezekinya dan diberi kesihatan yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datuk Aliff Syukri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..