” Takde kerja lain ke Meow.. ” – Mark Adam

Mark Adam Kongsi Video Aksi Comel Kucingnya Raih Perhatian Netizen. Amboi, Bukan Main Bijak Kucing Mark Tak Bagi Mark Keluar, Comel Sangat !!

Mark Adam antara selebriti yang terkenal dengan sikap humornya. Mark bukan saja pandai menghiburkan orang ramai, tetapi juga berbakat dalam bidang nyanyian dan lakonan. Bakat yang dimiliki Mark memang tak dapat dinafikan lagi. Walaupun berwarganegara Filipina, namun Mark pandai menyesuaikan diri di Malaysia.

Mark yang kini mempunyai pengikut sebanyak 1.6 juta di Instagram, sering berkongsi aktiviti hariannya di Instagram milikinya, terutama berkenaan aktiviti pelajar-pelajarnya di kelas. Sebelum ini Mark pernah kongsikan Mark menyikat rambut pelajarnya apabila diminta berbuat demikian. Alahai penyayang betul Mark ni.

Mark bukan sahaja begitu baik dengan para pelajarnya, tetapi juga haiwan. Terbaru, Mark ada kongsikan sebuah video bersama kucingnya. Mark memang menyayangi kucing dan memelihara banyak kucing yang dikenali sebagai Keluarga Sm0kie. Bukan main bijak kucing Mark, menar1k topi Mark dari sebalik grill sehingga tercab0t. Kelakar betul tengok gelagat kucing tu, tak bagi Mark keluar lah tu.

Mark pula tetap bertenang dan melayan gelagat kucing kesayangannya itu, cuma buat gaya terkej0t sahaja namun membiarkan. Kapsyen yang Mark gunakan untuk video ini juga mencuit hati. Ada saja idea Mark yang menghiburkan orang ramai.

Jom ikuti perkongsian video Mark di bawah :

View this post on Instagram

Takde kerja lain ke? @keluarga.smokie

A post shared by Mark Adam Official (@markadam1079) on

Pandai betul kucing Mark ni tak bagi Mark keluar. Rata-rata para peminat terhibur dengan perkongsian daripada Mark ini. Antara komen-komen netizen :

” Hahahahahah stokin oren bergul0ng ke.. Das4r dengk1.. Hahahhaha comel.. Pandai nyaaa dia, ger4mlahhh.. “

” Meow² ckp jang2n keluar musim² c0v1d ni. Haaaaa Masukkkk.. Minta perhatian lebih.. Tapi comelll sangat.. “

” Mne nak dpt kn snow cap tu ye.. Pay4h beno nak jmpe.. Comel ja meow².. Comel jer.. yg blkng itam putih tu.. ger4mmm.. “

” Dengk1 betul kucing tu.. nk keluar juga.. Hahahhaha comel. Pandai nyaaa dia. nak4lnya ia.. Bijaknya meow.. “

” Meow² ckp jang4n keluar musim² c0v1d ni. Haaaaa Masuuuuuuukkkk.. Nk tar1k telinga tu tp tak dpt.. Macam anje lah.. “

” Ad0111 kucing ponnn… Ada sifat dengk1 ek.. Hahahhaa ger4m dia.. Dia ckp tak cantik.. dia pon nk duk lua tu.. “

” Haha.. Dengk1 betulll.. what h4ppen meow.. jeles lah tu.. dia dah bgitau tak nak l0ckd0wn.. Hahahahha n0ttynya.. “

Mungkin nampak simple, tapi perkongsian Mark cukup menghiburkan dan dalam masa yang sama mendidik kita menyantuni haiwan. Semoga perkongsian Mark menjadi suatu contoh yang baik dalam masyarakat. Semoga Mark dipermudahkan segala urusan, dimurahkan rezeki dan berbahagia di samping keluarga tercinta. Amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Mark Adam Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..