” Gaya ko duduk nampak macam kayuh dari Kelantan Achey.. ” – Netizen

Achey Bocey Kongsi Gambar Bersama Isterinya, Anne Selepas Berbasikal Raih Perhatian Netizen. Alahai, Achey Tu Dah Kenapa Duduk Termenung. Senyum Sikit Achey !!

Achey Bocey atau nama sebenarnya Mohd Nasir merupakan salah seorang ahli kumpulan Bocey, selain daripada Fad dan arw4h Abam. Bakat Achey mula digilap apabila menyertai dan menjuarai program Bintang Mencari Bintang musim pertama di TV 3. Kini Achey bukan sahaja boleh menjadi pelawak, penyanyi, pengacara dan juga pelakon.

Achey sering berkongsi gambar dan video aktiviti Achey di Instagram miliknya. Jejaka yang berasal daripada Segamat ini semakin hari semakin dikenali ramai dan kini mempunyai 4.4 juta followers di Instagram. Perkongsian Achey yang kebiasaannya lucu begitu menghiburkan peminatnya.

Menerusi tinjauan di Instagram, Achey ada berkongsi sebuah gambar bersama anaknya, Nur Tiara Zinnirah dan isteri tercinta selepas berbasikal. Bukan main teruja lagi muka Anne, isteri kepada Achey ketika gambar dirakamkan, penuh bersemangat selepas menghabiskan kayuhan.

Bagus minat Achey ni berbasikal demi menjaga kesihatan. Namun, muka Achey selepas berbasikal kali ni bukan main kepenatan lagi, macam baru menghabiskan suatu perjalanan yang amat jauh. Basikal pink cantik tu menarik betul Achey. Takkan cepat sangat mengalah Achey, ke saja bagi peluang dekat isteri tersayang.

Ikuti gambar yang dikongsikan Achey di bawah :

View this post on Instagram

Aku yang baraiiii… @anne_achey

A post shared by achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) on

Perkongsian Achey mendapat pelbagai usikan daripada netizen. Bukan main seronok lagi netizen kenakan Achey di Instagram. Antara komen-komen netizen :

” Hahahah gaya ko duduk nampak macam kayuh dari kelantan chey haaaa.. Apehal nampak let1h sangat tu achey.. ahahaha.. Yg penting isteri suke.. “

” Abg naik basikal tkkn pen4t kot.. saya doakan kalian dan juga saya dimurahkan rezeki. Amin.. kuat sangat mesen tu cube rehat setaun dua pahtu fokus berbasikal mesti boleh lawan azizul hasni awang.. “

” Ayah nye dh bar4i … emak nye pulak masih bersemangat lagi.. Bagi lar link chey.. Aku pun nak beli jgak basikal tu.. Achey dh gem0k.. “

” Nmpk korg sekeluarga td cycling.. hehe.. Abang acheykintangkintung kenapa sampai nampak let1h je tu.. Anne nmpk kurus skit.. “

” Dalam dada dh banyak as4p tu bang HAHA.. Bar4iii sgt tu yeoppp.. Basikal pink tu sape punya.. Nampak sangat pen4t mengayuh tu.. “

” Acheykintangkintung ni mmg bagus… bila di tanya cepat membalas nyer.. camtu lah.. tak somb0ng.. semoga di murah rezeki lg.. Aamiiinnn.. “

” Warna pink tu macam warna Kamen rider ex aid.. cun g1lar lahhh.. hahahah gaya ko duduk nampak macam kayuh dari kelantan chey haaaa.. hensem aaa abang hhahahaha.. “

Terbaiklah Achey, masih gigih mengayuh basikal bersama isteri tersayang walaupun kelihatan kepenatan. So sweet lah pasangan suami isteri ini. Didoakan semoga Achey terus berbahagia di samping keluarga tersayang sampai syurga. Amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Achey Kintang Kintung

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..