” Tak nampak macam menantu pun. Ada iras lah, macam dua beran4k.. ” – Netizen

Gambar Mira Filzah Bersama Ibu Mertuanya, YB Datuk Mastura Yazid Cur1 Perhatian Peminat. Alahai Comel Jer Tengok Mak Mertua Dan Menantu Ni !!

Meninjau di akaun Instagram milik YB Datuk Mastura Yazid, telah berkongsi gambar terbarunya bersama menantu perempuannya iaitu pelakon Mira Filzah. Kongsi Datuk Mastura pada kapsyennya, dia meluangkan sedikit masa bersama anaknya, Wan Emir serta Mira.

Kelihatan pada gambar yang dikongsikan Datuk Mastura itu, dia dan Mira seperti berada di sebuah kedai pakaian. Perkongsian gambar tersebut telah menjadi perhatian peminat kerana jarang-jarang dilihat Datuk Mastura akan berkongsi mengenai hal peribadinya di Instagram.

Ada yang menyatakan bahawa melihat Datuk Mastura bersama Mira Filzah sudah seperti anak dan ibu kerana mereka berdua kelihatan mempunyai rupa paras seakan sama dan cara pemakaian tudung mereka berdua juga turut serupa.

Hingga kini, gambar Datuk Mastura bersama Mira Filzah itu telah mendapat lebih 6 ribu tanda suka sejak ianya dimuatnaik ke Instagram. Wah happy betul Datuk Mastura dapat meluangkan masa bersama anak dan menantu tersayangnya.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji keakraban antara Datuk Mastura bersama Mira Filzah. Antara komen-komen menarik adalah :

” Ibu penyayang, anak-anak, menantu semua sayang. Untung Datuk anak-anak duduk tak jauh, boleh jg lepaskan rindu.. “

” Gambar ni nampak macam ibu dan anak, tak nampak Mira tu menantu pun. Ada iras-iras gaya muka mereka berdua ni.. “

” Bestnya dapat sh0pping dengan ibu mertua. Nampak ni memang satu kepala betul ni. Bertuah Mira, dapat mak mertua penyayang.. “

” Suka tengok cara Datuk layan menantu. Semoga Mira terus jadi menantu yang baik dan isteri yang baik buat suami.. “

” Cantik lah menantu Datuk, hehe. Sweet family. Tengok Datuk pakai tudung pun dah gaya menantu lah sekarang.. “

” Alhamdulillah, rezeki kan YB walaupun tidak dikurniakan anak perempuan, ttp her02 YB tetap setia bersama, dapat pula menantu baik dan cantik.. “

” Macam adik dan kakak pun ada, hehe. Datuk maintain cantik lah, sangat2 elegent. Mira pun apa kurangnya.. “

Alahai comel tengok gambar ni, memang nampak Mira dan Datuk Mastura begitu serasi dan rapat. Apa-apa pun, semoga Datuk Mastura sentiasa terus bahagia di samping anak-anak dan menantu-menantunya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Mastura Yazid, Mira Filzah, Wan Emir Star

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..