” Sweetnya tengok, Qasha dah macam her0in hindustan, lawa.. ” – Netizen

Video Terbaru Kamal Adli Dan Uqasha Senrose Di Set Drama Raih Perhatian Para Peminat. Alahai Bersemut Skrin Telefon Tengok Kebahagiaan Pasangan Ni !!

Sebut sahaja nama pasangan selebriti, Kamal Adli dan Uqasha Senrose, ramai peminat tumpang bahagia melihat pasangan sama cantik dan sama padan ini yang telah pun mendirikan rumah tangga pada awal November tahun lalu.

Kamal dan Uqasha sebelum ini sering bergandingan dalam beberapa drama yang ternyata mencetuskan fen0mena dengan hasil lakonan mereka yang akhirnya juga membuatkan kedua-dua pelakon ini sering dig0sipkan bersama.

Keserasian pasangan ini dalam drama yang dilakonkan seperti Setelah Terlafaznya Akad dan Perempuan Tanpa D0sa memang tidak dinafikan sehingga memenangi anugerah dan menawan hati para penonton.

Terbaru, menerusi akaun Instagram Kamal, telah berkongsi satu video ketika Kamal dan Uqasha sekali lagi berlakon bersama dalam drama bertajuk ‘Akira Khan’ yang bakal ditayangkan tidak lama lagi di kaca televisyen.

Jom tonton video di bawah :

Kemesraan pasangan suami isteri ini dalam video tersebut telah menarik perhatian para peminat mereka. Malah di ruangan komen, ramai yang mendoakn kebahagiaan Kamal dan Uqasha. Antara komen-komen menarik adalah :

” Sweetnya tengok, Qasha dah macam her0in hindustan, lawa betul lah. Semoga sentiasa bahagia Kamal dan Qasha.. “

 ” Nice song, ungu band,  moga till Jannah bang Kamal and akk Sha, sweet sangat tengok video ni tau.. “

” Bersemut skrin telefon saya, hehe. Comel part Kamal duk0ng Qasha tu, nampak macam tengah tahan berat.. “

” Cantik baju Uqasha pakai tu, color dia cantik sgt sesuai nmpk sweet. Semoga bahagia hingga akhir hayat lovebirds.. “

” Qasha ni cantik lah, macam hindustan betul. Untung Kamal dapat Uqasha yang cantik manis ni, hehe semoga kekal bahagia guys.. “

” Awwww sweetnya lah korang dua, makin tak sabar ni nak tgk Akira Khan. Semoga kekal berbahgia hingga ke jannatul firdhaus.

” Kan best laki bini berlakon, blgh duk0ng2 tanpa rasa ragu2, hehe. Btw Uqasha memang nampak cantik sangat.. “

Alahai nampak sweet, jarang-jarang Kamal share video sweet macam ni. Uqasha kelihatan cantik pakai baju seperti itu. Malah kalau meninjau di akaun Instagram nya, banyak gambar dikongsikan oleh Uqasha memakai baju tradisional India dan mendapat pujian warganet.

Silakan SHARE..

Sumber : IG kamaladli, uqashasenrose2

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..