” Sweetnya, bila suami rajin bermanja di dapur.. ” – Netizen

Video Aidil Aziz Mengacau Isterinya, Fasha Sandha Memasak Di Dapur. Wahhh Nampak Menyelerakan, Dah Pandai Masak Menu Nogori Ni Haa Fasha. Terbaik Lah !!

Dalam sebuah perkahwinan, sikap romantik adalah salah satu kunci kebahagiaan hidup berumah tangga. Walau selama mana sebuah perkahwinan itu, adalah penting untuk kekal romantik supaya kehidupan rumah tangga tidak menjadi hamb4r.

Jika anda mengikuti akaun Instagram pelakon Aidil Aziz, Aidil sering berkongsi video dan gambar romantik bersama isterinya, Fasha Sandha. Antara entri terbaru yang dimuatnaik oleh Aidil ialah videonya mengacau Fasha yang sedang masak di dapur.

Aidil telah menjengah Fasha yang sedang memasak sambil memel0k bahu Fasha daripada belakang. Alahai, di dapur pun boleh bersikap romantik. Almaklumlah si isteri menyediakan masakan yang sedap-sedap belaka. Sekali memasak pelbagai menu disediakan. Menyelerakan sangat nampak masakan Fasha.

Sebelum ini Fasha turut beberapa kali pernah berkongsi video masakannya di akaun Instagram miliknya. Dengan menggunakan tagline ‘tak sempurna’, Fasha sangat merendah diri orangnya. Namun masakan Fasha ternyata nampak menyelerakan.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah meraih perhatian ramai netizen yang tumpang gembira melihat kebahagiaan pasangan ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alhamdulillah.. Sweet nya.. Semoga bahagia selalu.. sedapnya udang.. banyaknya lauk.. Sama la menu kita ari ni.. Baik Ada makna tak tuh harini Hari khamis tau..  “

” Sweet nya semoga sentiasa dalam lindungan Allah Dan bahagia selalu.. Terbaik msk lomak kena kacau ja.. sedapnya menu. banyaknya udang.. “

” Suka tgk pasangan nii. sentiasa memupuk kaseh sayang.. Pandai berlakon pandai masak.. Cantik plak tu… Bertambah sygg asben dia… “

” Alahai sweet nye , bila suami rajin bermanja dlm dapuq baru semangat isteri dalam dunia ne nak berasap kan abammmmm.. “

” Sedapnyaaaa my fav tuu nak sikitt. Alhamdulillah.. Sweet nya.. Semoga bahagia selalu. Kak fasha boleh bg tips ikan goreng tak? Saya failed betul goreng ikan.. “

” Sweet nya semoga sentiasa dalam lindungan Allah Dan bahagia selalu. Terbaik msk lomak kena kacau ja. samalah menu kita hari ini.. “

” Suka tgk pasangan nii. sentiasa memupuk kaseh sayang. doakan sy bahagia spt kakak…. Sed1h solo jer takde sape sayang kite.. “

Wah, nampak menyelerakan dan meriah sebenarnya lauk-pauk yang dimasak oleh Fasha. Mana suami tidak sayang jika si isteri pandai menjaga perut si suami. Semoga mahligai perkahwinan Aidil dan Fasha Sandha bahagia sehingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidil Aziz, Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..