” Comelnya Yong bertudung, so pretty lah Yong.. ” – Netizen

Gambar Anak Sulung Lisa Surihani, Yahaira Leanne Bertudung Ketika Belajar Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Bila Berhijab Ni Nampak Macam Muka Yusry Sangat !!

Pasangan sama cantik sama padan, Yusry dan Lisa Surihani ini semestinya menjadi perhatian ramai di laman media sosial.  Lebih-lebih lagi kini mereka telah pun dikurniakan sepasang orang cahaya mata yang comel iaitu Yahaira Leanne dan Yusof Leone.

Umum mengetahui Lisa yang merupakan bintang utama filem Istanbul Aku Datang ini telah pun berhijab pada tahun lalu, penampilannya juga sering mendapat pujian. Meskipun sering kali tampil dengan gaya simple dan santai, ramai yang memuji isteri kepada pengarah terkenal ini kelihatan cantik setelah bertudung.

Meninjau di Instagram, Lisa telah berkongsi gambar anak sulungnya, Yahaira atau lebih dikenali dengan nama manjanya sebagai Yong sedang belajar bahasa Arab secara kelas online. Kongsi Lisa lagi, Yong begitu seronok sekali membelajari bahasa Arab.

Mungkin ramai yang perasan akan wajah anak sulung Lisa ini memang mirip seperti bapanya, Yusry. Malah kelihatan Yong memakai tudung dalam gambar yang dikongsikan Lisa itu memang iras sekali wajahnya seperti Yusry. Comel sangat Yong.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen memuji akan sikap Lisa yang telah pun mendidik anaknya diri awal tentang pembelajaran bahasa Arab. Malah mereka juga memuji Yong yang tampil bertudung kelihatan begitu comel. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Pandainya Yong belajar, semoga membesar menjadi anak yang solehah dan kebanggaan kedua orang tua ya sayang.. “

 ” Comelnya Yong bertudung, bagus Lisa, dari awal dah didik anak dalam pembelajran sebegini. Semoga Yong berjaya.. “

” Hai mini Yusry.. Bila pakai tudung ni nampak muka Yusry betul-betul dan versi perempuan, so cute lah Yahaira.. “

” Alhamdulillah, mesti seronok kan belajar, beljr rajin-rajin Yong, pandai macam mama dan papa nanti, jadi org yang berguna.. “

” Dah besar anak dara ni, ayu jer muka bila bertudung, manis betul muka Yong ni, sejuk tengok.. Good Luck Yong.. “

” Alah comel nya pakai tudung Yong, terang hati Yong .. Alhamdulillah  di asuh dari awal, kredit pada mummy dan daddy Yong.. “

” MasyaAllah so pretty la Yong, besar nanti mesti cantik macam mummy ni sayang, belajar rajin-rajin yer Yong.. “

Memang comel lah anak dara Lisa dan Yusry ni bila bertudung. Bukan sahaja comel, malah Yong juga seorang kanak-kanak yang bijak. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Yong menjadi anak yang solehah buat ibu dan bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lisa Surihani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..