“ Sump4h aku ulang-ulang. Part benc1 PKP tu .. “ – Netizen

Datin Almy Nadia Kongsi Video Suaminya, Datuk Fizz Fairuz Membebe1 Sambil Makan Buah Kundang Buat Ramai Terhibur. Part Benc1 PKP Tu Sekali Dengan Muka-Muka. Lucu !!

Seringkali melihat pelakon Datuk Fizz Fairuz memegang watak antagonis dan kebanyakan lakonannya berjaya sampai ke hati penonton dengan watak yang dimainkan. Namun di luar skrin Datuk Fizz Fairuz seorang ayah yang sangat penyayang dan ceria.

Terbaru meninjau di akaun Instagram Datin Almy Nadia, satu perkongsian video terbaru telah dimuatnaik. Kelihatan Datuk Fizz Fairuz sedang membebe1 sambil makan buah kundang. Tutur Datuk, dirinya membenc1 PKP dengan nada gurauan tersendirinya.

Menjadi kebiasaan di musim PKP ini, sesiapa sahaja yang duduk sahaja di rumah tentu sahaja terasa ingin makan. Mungkin begitulah yang dial4mi oleh  Datuk Fairuz yang masa membebe1 pun tetap mulutnya menguny4h buah tersebut membuatkan ramai terhibur mendengar dan melihat gaya sp0ntan beliau.

Bukan itu sahaja, di sebalik cerita buah kundang itu, Datuk juga menceritakan bahawa Datin Almy Nadia juga pernah mengidam ketika mengandungkan anak sulungnya, Arianna. Kedengaran beliau berkata “macam mana buah itu bulat, macam itu lah dia” menambahkan lagi ceria suasana.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Perkongsian video ini telah mendapat banyak tanda suka, malah ramai yang turut terhibur dengan video yang dikongsikan. Antara komen-komen yang telah dit1nggalkan :

” Sedapnyaaa buat kundang.. ” – Nabila Huda

” Yang bap4knya pun dah ke depan jgk per0t tu..  hahahah tak0t perut ke depan la tu.. tapi eh macam dah ke depan je.. Cover skit melet0p Jap lgi.. Perut dah ke depan.. ” 

” Takpe.. pasni leh kayuh beskal.. turun naik bukit kat umah tu g hartamas mont kiara, naik penchala link terus ke OU, singgah lunch.. pastu g Ikea cuci mata sat.. pastu pat4h balik ikut jalan duta turun jalan kuching lalu depan publika.. datin almynadiaofficial duk umah je p4ntau guna teropong.. “

” Kalau berlakon masyaallahh.. jah4t sungguh.. Bahagia sungguh tengok keluarga bahagia ni.. mama dgn papa dua2 pandai menghiburkn.. Lawak laa tgk.. “

” Adehh fizz pepalih ouk fizz.. sedap buah staq ni.. kmi pn skali beli tak ckup.. p cri lg.. Rezeki anak2.. comey semua gugurl.. Ye akn menaikkan perut.. “

” Rezeki tu.. haha Sama mengid4m masa first baby.. Hahaha ada sorg lg la tu kot.. Sama la mcm kt umah ni.. asek nk mkn jer.. Ske tgk akk suami isteri.. Dr dl.. Dr sebelum kawen.. zaman cintan cintun akk berdua.. “

” Sedapnyaa buah gemia.. tang mna beli tu.. Sambil bebe1 perot ko melet0p japgi kang.. Hahaha ceria belaka.. Comel la korg ni.. trsengeh sy sorg2.. klkr.. “

” Bila duduk rumah hbis smua pelakon jdy naik badan.. B0latttnya kakak.. macam mna buah bolat macam tu la anak bolat.. tsemboq air dok minum.. Hahaha perut melet0p nanti kang tapi bg makan jugak kan comel.. “

” Hahaha sump4h aku ulang2.. part benc1 pkp tu makin ulang makin kelako pulak.. saya d1e hard fan kakak.. bulat2 comel.. pure heart kanak2 tu bak kata omputih.. “

Pasti ramai peminat gembira melihat keceriaan Datuk Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia. Kedua-duanya memang sentiasa menghiburkan. Ada sahaja keletah yang sangat menghiburkan hati. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Datuk dan Datin sekeluarga sentiasa ceria dan bahagia hingga ke Jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG almynadiaofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..