” Suara dia mantap. Low note sampai high not strike, selamba je.. “

Suara Peserta ICSYVMY3 Amiera Hashima Yang Memuk4u. Macam OST Fr0zen Punya Suara. Hebat !!

Rancangan hiburan ‘I Can See Your Voice Malaysia Musim Ketiga’ semakin meriah dan menghiburkan malam Ahad peminat seluruh negara. Menampilkan Erra Fazira sebagai artis jemputan pada minggu ini, studio gam4t dengan telatah Erra dan hos rancangan serta juri penyiasat.

Menampilkan juga penyiasat jemputan, Eira Syazira, Kamal Adli dan Yusuf Bahrin kemeriahan episod kali ini nyata berbeza. Ditambah lagi jenaka yang tak sudah-sudah dari Syuk Sahar dan Sean Lee sebagai hos membuatkan penonton di studio dan rumah tidak berhenti ketawa.

Episod kali ini menampilkan 6 orang peserta yang sepertimana biasa perlu dipilih sebagai penyanyi sebenar atau penyam4r bersuara sumb4ng. Bantuan dan pandangan dari barisan penyiasat serta karektor yang dimainkan oleh semua peserta pada kali ini membuatkan Erra suk4r membuat pilihan.

Menerusi akaun Instagram TV3 Malaysia, telah dikongsikan satu sedutan video bagi persembahan peserta bernama Amierah Hashima yang sangat wow suaranya. Suara merdunya itu membuatkan Erra menyes4l kerana menyingk1rkannya sebagai penyanyi sebenar. Macam animasi Fr0zen suaranya.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji kehebatan suara Amierah ini. Antara komen-komen netizen :

” Perasan tak time dia nyanyi semua orang senyum.. Because her singing reached the heart of the audiences.. “

” Kenapa ahh when she sing, tetiber aku terbayang Fr0zen.. Adik ni punyer voice memang suitable la buat OST animasi !! “

” Sedapnya suara dia, range suara dia luas, ish mintak-mintak ada la rezeki dia lepas ni . Dari low note sampai high not strike selamba je.. “

” Suara dia mantap doh… Merem4ng bulu roma aku superb.. “

” Suara dia.. Allahu.. “

” Nang1s dengar suara sedap dia… Fall in love with your voice.. “

” Sedap nak mamp0s, penyanyi sebenar terbaik untuk season 3 ni so far.. “

” Naik bulu roma dengar suara dia… Kenapa comeyyyyy sangat !! “

Memuk4u sungguh lantunan suara Amierah ini. Sampai Eira Syazira pun tergamam siap c1um tangan lagi. Sampai seb4k Amierah dibuatnya. Hebat dan boleh jadi seorang penyanyi yang tersohor satu hari nanti. Walaupun tersingk1r persembahan Amierah membuatkan semua terhibur dan mendapat standing ovation daripada semua juri penyiasat. Tahniah Amierah !

Tonton video di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG TV3 malaysia, Youtube Channel TV9 Malaysia Official by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..