” Speechless.. ” – Sharnaaz Ahmad

Video Dan Gambar Sharnaaz Ahmad Mendapat Surpr1se Sempena Hari Lahirnya Di Muzikal Lawak Superstar Raih Perhatian Peminat. Eh Sampai Tak Terkata Sharnaaz, Urut Dada Nah Mamu Punya Terkej0t Ni !!

Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dikongsikan satu video yang memaparkan kejadian ketika berlangsungnya Muzikal Lawak Superstar semalam. Seluruh kru dan penyampai gandingan Sharnaaz iaitu Elly Mazlein membuat kej0tan sempena hari lahir buat Sharnaaz di hadapan semua penonton MLS.

Sharnaaz yang langsung tidak menyedari akan perancangan ini nampak benar-benar terkej0t tahkala muzik dan nyanyian lagu happy birthday berserta gambar di belakang pentas menunjukkan wajahnya.

Kata Sharnaaz di kapsyennya dia ‘ speechless ‘ ketika itu. Dikala ramai yang memperkatakan tentang keupayaannya untuk menjadi hos MLS, team ini dan Elly lah yang sentiasa menyokong dan memberi kata-kata semangat untuk Sharnaaz terus belajar dan jadi yang terbaik.

Beruntung Sharnaaz dikelilingi ramai orang yang menyayanginya. Nampak kegembiraan di wajah Sharnaaz. Penonton pun sporting turut bersama-sama menyanyikan lagu untuk hos kesayangan mereka ini.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya )

Perkongsian ini telahpun meraih lebih 15 ribu likes sejak ianya dimuatnaik. Ucapan selamat hari lahir juga membanj1ri posting oleh Sharnaaz ini. Antara komen-komen peminat :

” Happy birthday to you my bro. Dunia dan akhirat, amin. Semoga cepat dapat isteri baru yang cun melecun.. “

” Happy Birthday to you Brother sharnaazahmad Moga Sentiasa Dirahmati, Dilindungi, Dipermudah & Diberkati KehidupanMu Amin.. “

” Happy birthday Sharnaaz, mama boleh jadi yang terbaik 1 hari nanti. Aku suka je tengok mamu hosting, best dan santai.. “

” Ure the best mamu, happy belated birthday Sharnaaz. Ini learning process. Jadikan kritikan sebagai pembakar semangat untuk belajar lebih lagi. Jgn put0s asa.. “

” Happy birthday Sharnaaz, semoga panjang umur dan d permudahkan segala urusan dan segala d hajati akan makbul Aamiin Aamiin Aamiin Ya Rabb Ya Mujib.. “

” Ok jer jadi hosting, just ignore the negative comments. You’re the best bro, enjoyy.. Moga dlm lindungan Allah swt selalu.. “

” Orang kalau first time jadi host jadi kaku sikit. dia ni jadi host macam dah biasa jadi host, tak nampak kekok langsung.. “

Surprise walaupun simple namun pasti men1nggalkan kenangan yang manis buat Sharnaaz. Semoga Sharnaaz semakin maju jaya dalam bidang pengacaraan, jangan peduli kata orang yang penting lakukan yang terbaik dan sehab1s baik. Happy belated birthday Sharnaaz.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad, IG Zon Lawak, IG Astro Gempak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..