Connect with us

Artis / Selebriti

” She is another level, unik betul baju dia.. ” – Netizen

Video Baju Aina Abdul Tiba-Tiba Berasap Ketika Buat Persembahan Di A Night With Aina Abdul 3.0 Raih Perhatian Ramai. Eh Kenapa Tu Aina, Risau Pulak Tengok !!

Semalam telah berlangsungnya konsert Aina Abdul ‘ A Night With Aina Abdul 3.0 ‘ yang diadakan di Axiata Arena Bukit Jalil, Kuala Lumpur. Sebelum berlangsungnya konsert ini, sememangnya sudah ramai berteka teki tentang pakaian yang akan dipakai oleh Aina nanti.

Ini kerana Aina sememangnya gemar mengenakan fesyen di luar kotak pemikiran dengan baju-bajunya yang sangat unik. Ternyata, konsertnya kali ini Aina tetap mengenakan fesyen yang unik dan lain daripada pemakaiannya sebelum ini.

Klik gambar untuk info..

Meninjau ke akaun Instagram Sinarmy, salah satu pakaian yang mencur1 perhatian ramai telah dikongsikan. Baju yang berwarna biru ini sangat unik kerana baju ini boleh mengeluarkan asap dan juga boleh bergerak-gerak. Wah, memang rare sangat ni.

Perkongsian video ini telah menerima ratusan tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Boleh leka melihat baju biru Aina ini terutamanya apabila melihat ropol-ropol pada skirtnya mula berpusing-pusing.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by SINAR (@sinar_my)

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen terhadap pakaian Aina ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Smoke or rotating flowers developed by aiszzyelectronics, in collabration zaimizulkafli’s dress  Next project geng? Pakai mcm ni better than before.. “

” Ade kipas dlm kain barangkali.. g hiking pkai bju ni bagus.. tk kne gigit nyamok.. aina ni kalau fasyen tip top tapi nyanyian dato ct no.1.. “

” Bkn terbak4r lahh, tuh mmg konsep bju dia – keluar asap.. dia punya baju ada bateri ke.. setiap effort dia mesti ad hasil , aina queen no 1.. “

” Klo aku dah lari bukak baju.. bju dia shja dh berbelas ribu.. weyyy, berpusinggg syokk arrr nengokk.. aku plk rase mcm digeletik .. “

” Nie bru cntik … slalu nya tergelam dengan style baju sndiri.. well done to aina and the team for making history in entertainment industry again .. “

” Her creativity is insane.. hebat. vokal dia MCM Jacklin victor.. penyanyi yg kreatif.. she is another level.. unik btol baju..bnde pusing tu.. “

” Woww cantik menarik.. Sangat kreatif la pereka baju aina abdul smlm.. precious talent Malaysia should be proud of.She is so original, singer songwriter yg patut dihargai. SALUTE AINA.. “

Klik gambar untuk info..

Pastinya Aina mengeluarkan kos yang banyak untuk pakaian-pakaian yang dipakai olehnya dalam konsert ini. Aina tampil dengan pelbagai fesyen unik di sepanjang konsertnya ini. Sememangnya penampilan Aina sentiasa memukau mata orang ramai.

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Sinar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT