Connect with us

Artis / Selebriti

” Senyum-senyum tengok Amir ketawa berjalan. Besar dah dia.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Mira Filzah, Wan Khair Amir Pergi Ke Zoo Negara Raih Perhatian Ramai. Wah Excitednya Amir. Amir Dah Pandai Bercakap Lah. Bijak Amir, Tahu Nama-Nama Haiwan !!

Meninjau ke akaun Instagram Mira Filzah, perkongsian video terbaru anaknya iaitu Wan Khair Amir pergi ke Zoo Negara telah meraih perhatian ramai. Mira dan suami membawa Amir ke Zoo kerana sudah lama tidak ke sana dan Amir juga sudah pandai untuk mengenal haiwan.

Video berdurasi beberapa saat ini memaparkan dari awal perjalanan mereka ke Zoo sehinggalah pulang ke rumah. Amir dilihat sangat teruja untuk pergi ke Zoo dan tersenyum girang sejak berada di dalam kenderaan lagi. Alahai, comelnya Amir.

Klik gambar untuk info..

Pelbagai aktiviti dilakukan oleh Amir ketika berada di sana seperti memberi haiwan makan dan menonton persembahan haiwan. Sepanjang video ini Amir tidak lekang dengan senyuman dan sangat comel berjalan terkedek-kedek.

Amir juga sudah pandai mengenali haiwan yang dilihatnya. Apabila ditanya, Amir sudah tahu apakah nama haiwan tersebut. Perkongsian video ini telah menerima lebih 27 ribu tanda suka darupada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Alhamdulillah tumpang happy tgok zoo negara dah bersih.. Muka amir macam lee do hyun sekali imbas ni dah kenapa.. “

” Senyum² tgk Amir ketawa bejalan. Besar dah dia.. Betul2 “the lion sleeps” hujung video tu.. murah senyum lah amir ni. so comel.. “

” Dh bleh jd abang dh ni..hihi.. Yg ending tu mesti paling puas tgk Amir nyenyakkkkk terus .. Amir’s smile shoooo cuteee.. “

” Rinduuuu cheeky boy sorang ni.. Dagu amirr subhanallah so adorable.. Comelnyaaa amir jalan terkedek-kedek.. The way amir don’t scared of animals.. “

” Salam,Happy sgt Amir dpt pergi Zoo, tgk semua haiwan, dh besar dia gelak tu, yee.. Dah tido dah kepenatan.. p taman burung pula mira.. “

Klik gambar untuk info..

” Big boy dh Amir  Ingt lagi dendulu Mira post neves firstime naik kereta berdua dgn Amir. Hahahahah penat kawan pusing zoo hari ni.. “

” Terfaling fenat lettew lepas tgok animals ya Amir.. Sekali pandang anak dia mcm hero korea yg berlakon cter the good bad mother tu .. “

Sangat seronok apabila membawa anak-anak ke zoo kerana ia merupakan salah satu aktiviti yang menarik buat anak-anak. Semestinya Amir sangat berpuas hati dapat berjalan-jalan di dalam Zoo sehingga kepenatan dan tertidur ketika dalam perjalanan pulang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT