” Senangnya Aisha bangun, dah la senyum lebar.. ” – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Video Reaksi Wajah Aisha Amaira Ketika Baru Bangun Tidur. Amb0i Aisha, Bangun Tidur Terus Senyum. Memang Melt1ng Tengok, Manis Sangat !!

Baru sahaja semalam usia Aisha Amaira genap 7 bulan. Puteri sulung Aidil Aziz dan Fasha Sandha ini sememangnya mula mencur1 perhatian peminat sejak hari pertama kelahirannya lagi. Membesar dengan sihat, Aisha sudah semakin chubby badannya.

Jika sebelum ini, Fasha ada berkongsikan video dia mengusik Aisha yang sedang lena tidur namun Aisha tidak langsung terjaga walaupun sudah dicuit-cuit berkali-kali. Aisha yang bermata coklat seperti Fasha ini sering dipuji peminat sebagai bayi yang comel seperti mommynya itu.

Hasil tinjauan kami di Instagram Fasha, telah dikongsikan satu video terkini Aisha. Si kecil ini yang lena tidur sambil kedua tangannya diangkatkan ke atas sudah seperti orang dewasa. Gaya tidurnya itu membuatkan peminat ger4m melihatnya.

Yang lebih menarik perhatian peminat adalah gelagat Aisha yang tersedar apabila diusik Fasha dan lantas tersenyum manis memandang ibunya itu. Alahai anak bertuah, tak pernah tak comel dan suka memberikan senyuman.

Jom tonton video di bawah :

Gaya Aisha tidur dengan tangan ke atas itu nampak comel sahaja. Amboi bangun-bangun terus senyum tu memang bagus betul. Antara komen-komen peminat :

” Masya Allah, c1um sikit. Comel, gebu, manis semua lengkap. Anugerah terindah dari Allah. Semoga menjadi anak yang solehah.. “

” My heart also melted, bestnya kalau dapat c1um baby baru bangun tido. Comel sangat ni, ca1rnya tengok ger4mm.. Bangun tido pun boleh senyum, penyejuk hati ibunya.. “

” Alolo senyuman dia, macam mana tak melt1ng tengok. Manjanya lah muka tu Aisha, terlamp4u comel ger4m tau.. Comelnya la aisha tido tangan dua2 kat atas tu, macam orang besar.. “

” Ee ger4mnya nak c1um tiak tu, comel sangat. Gebunya la Aisha ni, bangun tidur terus senyum. Saya pun ikut senyum. Ad0i Aisha si kiut miut.. “

” Ya Allah, bangun-bangun je senyum. Rasa nak kunyah-kunyah, ger4m tengok Aisha. Pipi pau dia comelnya.. Dengan kita-kita pun senyumm.. “

” Good girl la Aisha ni, awat comey sangat. Macam anak omputih, gebu betul lah. Seket0i ni rasa nak cub1t pipi pau tu.. “

” Alah alah sweetnya.. ibu mana tak cair gini. Senangnya Aisha bangun, dahla senyum lebar. Budak baik yang pemurah senyum sungguh Aisha ni.. “

Memang penyejuk hati ibu ayah si Aisha ini, macam mana la hati ibu tak keruan apabila hendak t1nggalkan Aisha, comel sangat. Semoga Aisha terus berkelakuan baik sebegini dan menjadi anak yang ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..