” Seks1nya mata, cantik ni besar nanti. Jadi pujaan ramai.. ” – Netizen

Gambar Aidil Aziz Bersama Anaknya, Aisha Amaira Raih Perhatian Peminat. Alahai C0py Paste Muka Ayah Sangat, Makin Comel Aisha. Part Mata Tu Paling Menganc4m !!

Kegembiraan dapat menimang zuriat sendiri tidak dapat digambarkan dengan kata-kata dan hanya dapat dilihat dengan perbuatan dan kelakuan seseorang. Begitulah yang dapat peminat lihat pada Aidil Aziz apabila zuriat sulungnya bersama Fasha Sandha selamat dilahirkan.

Nama Aisha Amaira yang mempunyai maksud bahagia dan cantik selamanya diberikan untuk puterinya ini. Kelahiran Aisha disambut penuh kegembiraan oleh kedua-dua belah keluarga. Aidil yang mengumumkan sejurus selepas Fasha bersalin bahawa dia akan bercuti selama sebulan untuk menemani Fasha sepanjang tempoh berpant4ng.

Kini Aisha sudahpun berusia 48 hari dan membesar dengan sihat. Wajah Aisha sering dikongsi Aidil dan Fasha di Instagram mereka sering ditunggu-tunggu peminat mereka. Kini sudah berlalu tempoh berpant4ng dan Aidil sudahpun kembali ke set penggambaran untuk menyambung tugasannya.

Menerusi akaun Instagram, Aidil Aziz telah berkongsikan sekeping gambarnya bersama Aisha Amaira. Aisha yang memakai gaun bayinya bersama headband di kepala kelihatan semakin comel. Bukan main Aisha pandang kamera, fokus betul si kecil ini sudah pandai jadi m0del cilik. Wajah dua beran4k ini yang seiras juga menjadi perhatian peminat.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sama betul rupa Aisha ini dengan Aidil, makin jelas nampak c0py paste nya itu. Gambar ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Ni bru ank ayh, Sama muka ayahnya.. C0py paste muko ayah… jadi muntek ayah ehh la ni.. “

” Comey nyer aisha, sebiji muka ayah.. SubanAllah cepatnya dah nampak besar Aisha.. “

” Seks1nya mata, cantik ni besar nanti. Jadi pujaan ramai.. “

” Ayah sh00ting, boleh sel1t Aisha sekali.. “

” Anak ayah dah pandai p0sing, focused kat camera.. “

” Omeiii nya awak.. Gebas gebus betoi, Muka mak aidil sgt.. “

” Byk rupa nenek rembau laa. Dar4h c1na ttp mengalir dan diwarisi.. “

Siapa tidak ger4m melihat Aisha yang comel dan putih gebu ini, semakin chubby dan sihat Aisha. Sekali pandang ada juga rupa ibu Aidil si Aisha ini. Apa pun, semoga Aisha sentiasa sihat, membesar dengan penuh kasih sayang dan menjadi anak yang berguna kepada kedua ibu bapa dewasa kelak. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidil Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..