” Dating eh, I know that voice hahaha. Cinta PKP kembang mekar nampak.. ” – Netizen

Ikhlas Jalil Kongsi Video Sedang Makan Dip And Dip, Namun Suara Wanita Bersamanya Jadi Perhatian. Suara Dan Ketawa Tu Rasa Macam Kenal Sangat Orangnya. Ehem Ehem Ada Apa Ke Tu Ikhlas !! 

Bagi penggemar laman sosial Instagram, nama pelakon Ikhlas Jalil pasti bukan satu nama yang asing. Ikhlas yang sering membuat video bersama ibunya banyak mendapat sl0t pr0duk review daripada usahawan-usahawan kerana videonya yang mencuit hati dan dapat menarik minat penonton.

Ketika PKP beberapa bulan yang lalu, Ikhlas ada mengus1k pengacara yang kini bergelar usahawan produk kesihatan Dmagia, Zulin Aziz. Menurut laporan Berita Harian, Ikhlas dan Zulin mula akrab ketika Ramadhan yang lepas setelah bergandingan dalam menghasilkan video untuk c0ntent Instagramnya.

Gos1p hubungan Ikhlas dan Zulin mula hang4t diperkatakan apabila gambar mereka berdua dikongsikan di Instagram. Gambar ini diambil ketika Ikhlas datang beraya di rumah Zulin ketika Aidilfitri. Ramai peminat juga berharap pasangan ini berjodohan kerana nampak keserasian di antara mereka.

Meninjau akaun Instagram Ikhlas Jalil, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan Ikhlas sedang menikmati dip and dip. Kapsyen Ikhlas yang selalu mencuit hati dan kali ini bercerita mengenai harga waffle. Namun yang lebih menarik perhatian adalah suara perempuan yang merakam aksi Ikhlas ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Aku baru nak ajak bincang, kacau betul lah. Ni haaa saja nak ceghita 5 tahun sekali ja aku makan padia natang ni dip n dip sebab saja nak merasa.. aku pon mmg hantu cekelat. Memang dah diketahui ramai harga dia memangg nahhh mahaiii sebab tu aku kata 5 tahun sekali ja makan. Kalau beli luaq maybe harga dia tak sampai rm10 ja takat waffle dgn cekelat tp hat ni nk dekat 40 rieenggeettt masya Allah. Tp saja laa nak merasa, ada rezeki lebih kita p laa. Kalau dak makan la waffle cekelat kedai cik junaidah, baru rm3.50 haha. Dah la saja jaa buang masa ampa dok baca story aku ni. Saja ajak ampa bersembang, tak penting pun. Ampa apa habaq ? Hahahaha

A post shared by اخلص جليل (@ikhlasjalil) on

Kapsyen Ikhlas yang panjang berjela itu membuatkan ramai yang gig1h membacanya namun suara wanita yang seakan-akan suara Zulin Aziz itu menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Gigih sis ulang banyk kali, tetap terfikirkan zulin.. “

” Dating eh, I know that voice hahaha.. “

” Suara siapa di belakang kamera tu hehehe.. “

” Bincang bab hantaran ke tu hahaha. Sweet sangat makan dip dip.. “

” Dia kalau keluaq dating takkan makan waffle cekelat cik junaidah.. kena p dip dip baru style sikit hang punnnn hahahaha.. “

” I p0n suka sangat cekelat tapi masalhnya sekarang suara pempuan mana yg mengil4i tu. tak tau guna butang mute ke nak soh org jeles la tu.. “

” Dating ke tu hehe. Macam suara ehem ehem, cinta PKP kembang mekar nampak.. “

” Macam sore zulin aziz tapi tak tahu la btol ke id0k.. habaq baik ja hehe.. “

” Dating dengan zulin aziz ek. Suara kak zulin tu.. “

Memang sama betul dengan suara Zulin lagi-lagi dengan gaya gelak itu. Apakah gurauan PKP ‘ Menantu mak’ menjadi kenyataan sama-sama kita doakan yang terbaik buat kedua-duanya. Andai ada khabar baik, Alhamdulillah semoga segalanya dipermudahkan. Apa pun, semoga Ikhlas sentiasa success dan gembira selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ikhlas Jalil, IG Zulin Aziz, Portal Berita Harian

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..