” Secocok sangat ! Muka ada iras, orang cakap jodoh kuat.. ” – Netizen

Kamal Adli Kongsi Gambar Bermain Bowling Bersama Uqasha Senrose. Namun Kapsyen Kamal Buat Ramai Mendoakan Jodohnya Bersama Uqasha. 

Betul ke Kamal dan Uqasha ni sedang hang4t bercinta ? Keserasian pelakon Kamal Adli dan Uqasha menerusi drama yang dilakonkan mereka iaitu ‘ Setelah Lafaznya Akad ‘ buat ramai yang menyukai akan lakonan mereka berdua ini. Meskipun sudah berakhirnya drama tersebut, mereka dilihat akrab.

Mahupun Kamal atau pun Uqasha, masing-masing lebih gemar berdiam dalam membicarakan hal peribadi mereka. Paling menarik, ketika hari lahir Kamal pada April lalu, Kamal turut mendapat kek istimewa daripada Uqasha memandangkan sambutan tidak dapat dilakukan kerana tempoh kawalan pergerakan dijalankan.

Sering meningg4lkan komen di kapsyen masing-masing di Instagram buat ramai yang yakin bahawa pasangan ini memang sedang hang4t bercinta. Jika yang perasan, meksipun tidak berkongsi gambar raya bersama-sama baru-baru ini, masing-masing kelihatan berpakaian sedondon berwarna purple muda  di akaun instagram masing-masing.  Kebetulan atau dah memang berjanji ?

Menerusi akaun Instagram milik Kamal Adli telah berkongsi gambar bersama Uqasha dan berkongsi kapsyen ‘bowling or dat1ng’. Wah lama tak berjumpa kan dengan teman tapi mesra selepas perint4h kawalan pergerakan dah ada kelonggaran boleh lah keluar berjumpa.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

bowling or dating? both!!! 🤪

A post shared by K.A (@kamaladli) on

Gambar Kamal bersama Uqasha itu turut mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Semoga nanti ada good news untuk kami para peminat ni, sweet sangat ! “

” Gituuuuuhhh! Why choose one when you can do both! Hahahaha.. “

” Lme x rse nsi minyakk, cepat lah kahwin.. “

” Amboi amboi dorang ni , bersemut habis ! Dah tak lama rasanya boleh makan nasi minyak.. “

” Dar4h manis ni . Tahun ni bulan brape Kamal? jgn lupa jemput tau.. “

” Dat1ng n bowling togetherrrr Auchhhh sawiitttt.. “

” Secocok sangat, muka ada iras, orang cakap jodoh kuat.. “

Alahai masing-masing muka ceria betul dapat berjumpa sama-sama main bowling. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakam semoga kalian berdua sentiasa berjaya dalam bidang lakonan dan andai ada jodoh bersama, semoga segala urusan dipermudahkan. Aaamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kamal Adli, Uqasha Senrose

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..