” Saya pula terharu tengok. Manjanya dengan papa dia.. ” – Netizen

Video Kej0tan Marissa Dania Buat Papanya, Norman Hakim Di Set Penggambaran Buat Ramai Terharu Dan Seb4k. Wah, Sweet Sungguh Marissa Dan Papanya !!

Meninjau ke akaun Instagram pelakon Norman Hakim, Norman ada memuatnaik satu video kej0tan yang diterima olehnya daripada anak perempuan, Marissa Dania. Marissa sengaja memberi kej0tan kepada bapanya yang pada ketika itu berada di set penggambaran drama terbaru berjudul The Maid.

Marissa telah berpakat dengan pembantu peribadi Norman dengan meminta berkongsi lokasi penggambaran mereka dan merahsiakan kehadirannya. Marissa pada masa itu dalam perjalanan pulang dari Seremban bersama rakan sekolahnya.

Pada awalnya, Norman tidak menyedari kehadiran Marissa kerana Marissa muncul di depannya dengan memberi secawan air. Kej0tan Marissa ini telah membuatkan ramai berasa seb4k dan Marissa juga turut mengalirkan air mata apabila Norman memeluknya.

Norman turut mem4njat rasa syukur terhadap kej0tan yang diberikan. Norman tidak menyangka bahawa Marissa sanggup singgah dari jauh kerana ingin bertemu dengannya. Baru berusia 15 tahun, Marissa dilihat sangat matang dari usianya.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN untuk melihat gambar yang seterusnya.. )

Perkongsian ini telah membuatkan ramai netizen berasa tersentuh hati dan seb4k. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Sama saya dgn ayah saya pun macam tu.. Terus otomatik ghase macam baby girl cry1ng n cry1ng like a baby with ayah sampai da jadi bin1 org pun skang ada anak beso 2 pun sy still macam tu bila dpt jumpa n lepak dgn ayah, moga ayah saya sihat2 selalu Dan dalam rahmat Allah selalu aammiinn.. “

” Knpa saya terharu tgk anak n papa ni. cantiknya anak gadis knp sy sedih liat ni.. .yg msh punya bapa… jaga dgn baik gaes.. krn diriku tdk seberuntung dirimu.. “

” Kasih syg seorang anak dan ayah hanya senyuman dan airmata yg blh bercerita. Sape yg potong bwg ni, aishhhh .. saya cryyy.. alooo.. so sweet. cantikk anak dara norman hakim.. “

” Kecantikan menyerlah dpt drpd mama dia abby_abadi112 love u. Nk jugak ksh syg ayh mcm normanhakim_786  ayh aq lngsng tak pikir perasaan kmi ank2 rindukan dia tau la dh cera1 pon.. “

” Saya lak terharu tengok. Manjanya dgn papa diaa. Muka abby sebijik comeii.. sy tgk, terharu.. kasih syg ank dan papa.. Cantiknya marisaa… sweet la papa dan ank ni… “

” Pagi2 tgk video ni, i pun ngangis. Alahai. Comel sangat dua beranak ni. Tak dpt bayangkan kalau die nk kawen nnt. Mesti seb4k.. “

” Byk kali ulang tgk cedihnyaaa terharu.. terbaek papa dia ank perempuan mmg selalu baby girl papa. so touching .. Marissa copy muke Papa betul.. “

Alahai, nampak sangat akrab hubungan dua ber4nak ini. Sikap Norman terhadap anak-anaknya sangat dipuji kerana walaupun sudah berp1sah dengan bekas isteri iaitu Abby Abadi, dia tidak mengabaikan tanggungjawab terhadap anak-anak. Semoga Marissa Dania terus menjadi anak yang taat dan baik sehingga dewasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norman Hakim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..