” Bukan kaleng-kaleng hadiah anniversary, puluh ribu terus fuh.. ” – Netizen

Video Ain Edruce Memberikan Kej0tan Hadiah Anniversary Pertama Untuk Suaminya, Amirul Hafiz. Fuhhh Ribu Riban Tu Hadiah. Besar Betul Sampai Amirul Pun Tak Percaya Dan Tercengang. Part Last Tu Ayat Amirul Mencuit Hati Sungguh !! 

Ain Edruce cukup terkenal dengan gayanya yang happy go lucky dan sentiasa lincah di pentas pengacaraan. Ain sangat petah mengacara dan suka membuat lawak spontan. Sudahpun bergelar isteri kepada Amirul Hafiz, Ain kini sedang hamil cahayamata pertama mereka yang sudahpun berusia 4 bulan kandungannya.

Meninjau akaun Instagram Ain Edruce, telah dikongsikan sedikit sedutan video yang memaparkan kej0tan hadiah anniversary pertama khas untuk Amirul. Ain yang memilih untuk memberikan Amirul sebuah grand piano setelah membuat rujukan di internet.

Video penuh video ini yang berdurasi 13 minit ini ada dikongsikan di Youtube Channel Ain Edruce. Dalam video ini, Ain bercerita tentang kebuntuannya memilih hadiah untuk ulangtahun perkahwinan pertama mereka ini. Siap Ain buat reseach lagi di Internet untuk mendapatkan idea hadiah apa yang sesuai.

Turut dipaparkan usaha para pekerja kedai piano mengangkat piano besar ini untuk diletakkan di tingkat atas. Reaksi Amirul seperti diduga, pasti terceng4ng dan layan sahaja kerenah isterinya ini. Kalau namanya Ain, memang penuh dengan kej0tan dan jenaka.

Jom tonton video di bawah :

Kej0tan hadiah anniversary Ain ini memang membuatkan Amirul terkej0t. Sampai berkali-kali ditanya bagaimana Ain membawa masuk piano besar itu ke dalam rumah. Antara komen-komen peminat :

” Lawak tgok tiap kali suami ain buat reaction tercenggang camtu… cute ain dgn wajah natural… hepy annivesery ain dan suami.. “

” Dont follow to subscribe, swipe up .. pehal dekah sangat nii adoiii.. lawak la Mirul ni, masuk air macam ain jugak.. Love to see both of u. So sincere so natural gitu. Wah bestnya pandai ain main piano.. “

” Dont follow and dont forget to click like button, 3 2 1 swipe up.. suka tgk kkain ngn amirul happy jek. Happy anniversary kkain may ur blessing be blessed.. “

” Huntung Betui Laki Bini Ni . Sayang Menyayang . Menyayang Sayang.. Terer Ain pandai main piano.. Bukan kaleng-kaleng hadiah anniversary, puluh ribu terus fuh.. “

” HAHAHAHA amirul’s reaction always the best lah. Keep being “crazee” couple Ain. Happy anniversary to kitak duak.. “

” Olooo bestnya dua2 pandai, power Ain main piano. Sweet sungguh la korang ni.. Tergelak tengok ayat spontan selamber betul.. “

” Good idea. Beli hadiah anniversary kt partner tp utk diri sendiri, pastu kt partner minta hadiah lg. Hahahaa Happy anniversary gais.. “

Grand dan istimewa betul hadiah anniversary Ain untuk suami tercinta ini. Ayat Amirul pun mencuit hati dengan reaksi mukanya itu. Apa pun, selamat ulangtahun perkahwinan yang pertama Ain. Semoga ikatan ini berkekalan hingga ke jannah dan berbahagia selalu. Aamin

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce, Youtube Channel Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..