” Saya nak cakap je yang gambar tu edit ke ? “

Ditegur Netizen Kerana Wajah Datin Shahida Nampak Berseri Lain Macam, Ini Respon Datin Sendiri. Kan Dah Malu !!

Datin Seri Nur Shahida merupakan isteri kepada jutawan kosmetik terkenal di Malaysia iaitu Dato’ Seri Aliff Syukri. Datin Shahida dahulunya aktif dalam dunia seni hiburan tanah air sebagai seorang model dan penyanyi nasyid. Beliau merupakan salah seorang anggota kumpulan nasyid Solehah yang turut dianggotai oleh Bienda.

Datin Shahida digambarkan sebagai seorang isteri yang penyabar kerana beliau dilihat mampu melayan kerenah suaminya, Dato’ Aliff. Pasangan ini dikurniakan seramai lima orang anak iaitu dua orang perempuan dan tiga oreng lelaki.

Mereka turut menjaga seorang anak angkat perempuan bernama Ameena. Sikap pasangan ini harus dipuji kerana mereka melayan sama rata dan diberi kasih sayang yang setara kepada semua anak-anak mereka termasuk Ameena.

Menerusi akaun Instagram, Datin Shahida berkongsi gambarnya bersama Dato’ Sri Salmah Ismail. Wajah Datin nampak begitu berbeza dari biasa. Cantik dan nampak muda remaja sangat dengan kulit muka yang sangat licin dan mulus. Sekali pandang memang tak berapa nak cam lah..

Rata-rata netizen memuji penampilan Datin Shahida yang semakin cantik. Antara komen-komen mereka :

” Cntik nyeer datin, pndai mekup n nmpak muda sgt.. “

” Cantik berseri lah.. “

” Allahu… cantik nya awak datin.. cam x caya je dah anak ramai muka gini.. “

” Siapa mekap datin ni.. cantik.. mcm remaja.. “

” Alaaaaaa cantik sangat niiii.. “

” Cntik,, dress up Datin skrg nmpk mude rmje,, jeles mak nak.. Hikhik.. “

Namun komen dari seorang netizen ini telah menarik perhatian ramai sehingga Datin memberi responnya sendiri :

Netizen pun kalau nak tegur baca ler kapsyen dulu. Kan dah terkena. Apa-apa pun Datin Shahida tanpa filter pun dah cantik , apatah lagi kalau menggunakan filter memang bertambah berseri-seri lah. Semoga Datin Shahida sentiasa berbahagia di samping keluarga tercinta dan terus maju dalam bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datin Shahida by Berita KopakĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..