” Sampai rumah, my husband surpr1sed me with this.. ” – Emma Maembong

Emma Maembong Kongsi Video Kej0tan Daripada Suaminya, Shazli Setelah Pulang Ke Rumah Selepas Bersalin. Alahai Sampai Menang1s Emma Sebab Terharu Sangat, Sweet Sungguh Pasangan Ni !!

Pelakon cantik, Emma Maembong atau nama sebenarnya Fatimah Rohani telah selamat melahirkan cahaya mata pertamanya iaitu seorang bayi lelaki pada 8 November lalu di sebuah pusat perubatan di Shah Alam. Berita gembira itu dikongsikan selepas seminggu Emma bersalin.

Dengan perkongsian berita gembira itu, ramai di kalangan sahabat artis dan peminat-peminat Emma mengucapkan tahniah di akaun Instagramnya. Suami Emma, Shazli turut berkongsi gambar wajah anak mereka buat tatapan orang ramai setelah baru sahaja dilahirkan.

Pasangan ini juga turut mewujudkan satu akaun khas buat anak mereka dengan berkongsi gambar-gambar terkini tentang si kecil tersebut. Wajah permata hati Emma dan Shazli yang comel mendapat pujian ramai di ruangan komen akaun media sosial mereka.

Terbaru, menerusi perkongsian Emma di akaun Instagram telah berkongsi satu video yang memaparkan Emma telah menerima satu kej0tan daripada suaminya setelah pulang ke rumah selepas bersalin. Kelihatan Emma begitu terharu dengan kej0tan yang telah dibuat oleh Shazli.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruang komen, perkongsian video oleh Emma itu turut memdapat pelbagai reaksi oleh warga netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Tang lap air mata pakai baju tu serious mcm mak2 sgt. Kita dh jadi mak2 ni mmg tak smpt nk cover cun nk kesat air mata pakai tisu . Hahaa. Welcome to mak2 worlds mommeh Emma.. “

” Alhamdulillah… Congrats to lovely couple n handsome bby boy, semoga hubungan cinta kalian kekal hingga ke jannah, amin.. “

” Sweeeett sangat. Appreciation from husband. Congrats Emma, memang nampak betul-betul terharu reaksi Emma dalam video ni.. “

” Peng0rbanan seorang isteri yang tidak ternilai, sweet sangat cara suami Emma hargai dia, tahniah selamat melahirkan anak yang comel, selamat berpant4ng.. “

” Cntik rumah Emma.. N yg best suka tgk pic emma lepas bersalin, tak perlu nak make2up, semoga bahagia hingga hujung nyawaa. Selamat berpantang baik baik.. “

” Semoga Ikatan Yg Di Bina Berkekalan Hingga Ke Syurga Jannah , alhamdulillah senang sangat tengok Emma bahagia mcm ni.. “

” Bersyukur sangat dpt husband yg mcm ni, sweet je selalu surpr1se dari suami tersayang… Semoga dipermudahkan urusan kamu berdua. Aamiin .. “

Alahai siapa yang tak terharu, balik sampai rumah je terus dapat kejotan macam ni daripada suami. Memang romantik betul lah pasangan ini. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Emma dan Shazli sentiasa bahagia lebih-lebih lagi di samping cahaya mata baru mereka. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..