” Macam dalam drama, waktu ni la yang ramai perempuan br0ken.. ” – Netizen

Shukri Yahaya Kongsi Video Throwback Majlis Akad Nikahnya Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 5 Tahun. Alahai Romantis Sungguh Shuk Ini, Dah Macam Dalam Drama. Part Last Tu Muka Shuk, Nak4l Sangat !! 

Sudah banyak drama yang dilakonkan aktor berbakat besar ini dan salah satu yang menjadi fen0mena adalah drama 7 Hari Mencintaiku. Shukri Yahaya satu nama yang tersohor di kalangan peminat drama Melayu tempatan. Wajahnya yang manis dan berlesung pipit itu menaikkan lagi seri di wajahnya.

Shuk yang dikatakan memiliki wajah seperti pelakon Filipina, Jericho Gonzales ini semakin mendapat tumpuan dan semakin banyak drama yang menampilkannya sebagai bintang utama. Untuk rekod, Shuk yang sudahpun mendirikan rumahtangga bersama Tya Adnan kini bergelar ayah kepada dua orang cahayamata iaitu Aaira Ameena dan Maleeq Miqayl.

Meninjau akaun Instagram Shukri Yahaya, telah dikongsikan beberapa buah video thr0wback yang memaparkan suasana ketika majlis akad nikahnya bersama Tya pada 5 tahun yang lalu. Sempena ulangtahun perkahwinan mereka yang memasuki tahun ke 5, Shuk meng1mbau kenangan manisnya ini.

Dalam video ini, Shuk tampak segak dengan busana pengantin berwarna putih. Melihat akan gaya Shuk ketika ini, tidak ubah seperti penampilannya dalam kebanyakan drama lakonannya sebelum ini. Dalam deb4ran, senyuman manis Shuk tidak lekang di bibir.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Video akad nikah Shuk dan Tya ini meraih perhatian peminat dan rata-ratanya tidak ket1nggalan mengucapkan ucapan tahniah atas 5 tahun usia perkahwinan mereka ini. Antara komen-komen mereka :

” Happy Anniversary Shuk and Tya. semoga berbahagia till Jannah, Aamiin. semoga bahtera perkhawinan yang terbina kekal hingga ke jannah.. “

” Tahniah shukri yahaya and tya adnan dah lepas first bl0ck. alhamdulillah for both of you. semoga bertambah tambah bahagia lgi till jannah, aamiin.. “

” Happy anniversary both of you. semoga dapat lagi banyak banyak baby dan berkekalan hingga ke hujung nyaw4.. “

” Masa ni semua gegadis malaya tengah br0ken heart. Hahaha btw happy 5th anniversary uols. Stay love and blessed.. “

” Ingtkan mia adriana td awl2 haha. ala dalam filem romantics dgn isteri pun lagi romantics lah. happy anniversary to you.. “

” Alhamdulillah.. bahtera perkahwinan sudah dibina selama 5 tahun.. semoga berkekalan dan berbahagia sehingga ke till jannah.. Amin.. selamat ulangtahun perkahwinan.. “

” Macam dalam drama, gaya akad nikah sama ngan drama. Waktu ni la yang ramai perempuan br0ken, hero malaya pujaan hati.. “

” Masa nikah ni nampak betul muka dia masa belakon andainya takdir, 7hr mncintaiku 1.. Untung btl wife dia. suke tgk yr both n anak2 smoga kekal slamanya.. “

” Seri0usly macam tengah tengok dramaaa 7 hari mencintaiku. Happy anniversary both of you. Bahagia selalu bersama si comel Ameena dan Maleiq.. “

Sama cantik sama padan, terserlah kecantikan dan ketampanan kedua-dua mempelai dalam busana putih itu. Sehingga sekarang juga Shuk dan Tya masih tetap romantis walaupun sudah mempunyai anak. Apa pun, selamat ulangtahun perkahwinan untuk Shuk dan semoga ikatan ini tenang selalu hingga ke jannah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shukri Yahaya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..