” S0rry lah korang, kita memang plan nak senyap-senyap jer.. ” – Erra Fazira

Respon Erra Fazira Mengenai Majlis Perkahwinan Yang Tul4r Di P0sting Dato’ Dr. Zulkifli Mohamad Al- Bakri Buat Ramai Terhibur. Ehem, Macam Ada Calon Jer Tu !!

Semalam tul4r ucapan Dato’ Dr Zulkifli Mohamad kepada seorang wanita bernama Erra Fazira yang melangsungkan perkahwinan. Ucapan itu dikongsikan di posting akaun Instagram Dato’ Dr Zulkifli dan membuatkan ramai netizen terkej0t kerana menyangkakan pengantin wanita itu adalah penyanyi Erra Fazira.

Namun ia merupakan secara kebetulan kerana nama wanita itu sama dengan nama penyanyi Erra Fazira. Disebabkan posting gurauan daripada Dato’ Dr Zulkifli itu, penyanyi Erra Fazira turut dihuj4ni ucapan tahniah dan ada juga yang mar4h kerana berkahwin secara senyap.

Ad0hai, pelbagai respon yang diterima oleh Erra daripada peminatnya. Erra telah berkongsi perkara sebenarnya yang berlaku semalam di kapsyen posting terbaru di akaun Instagramnya. Dalam masa yang sama Erra turut bergurau dan membuatkan netizen terhibur.

Posting tersebut turut memaparkan ker4tan sebuah akhbar mengenai Erra yang tercalon untuk empat kategori dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian ( ABPBH) yang akan berlangsung tidak lama lagi. Walaupun Erra antara penyanyi ‘0tai’, namun Erra masih mampu mempertahankan popularitinya sehingga kini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Hehehe lucu juga sekali sekala Dt Dr Zulkifli Mohammad bergurau.. habis bergegar telifon saya terima ucapan tahniah πŸ€ͺ🀣🀣 . .Tapi tak pe.. semuanya lucu dan ada jugak yg marah2 sbb tak bgtau.. Sorry lah korang.. kita mmg plan nak senyap2 jer πŸ€ͺ . . Uolz doakan yaaa.. Bakal suami saya tu pemalu orangnya.. sampai laaa niii tak muncul2.. dok kat mana ntahhhh.. Main sorok2 pulak.. πŸ€ͺπŸ˜† .- Ok ok, joke aside.. ni serius.. 😊 . TERIMA KASIH encik Zaidi @jaydeesm for the positive write-up.. Jujur, saya sgt bahagia kerana beroleh kasih sayang dr peminat, penyokong dan of coz sokongan padu dr keluarga @bersamaerra sendiri! Semangat mereka menyentuh hati saya membuatkan saya merasa sudah menang dgn kasih sayang ini!! Terima kasih duhai kesayangan hamba semuaaa.. tak kisah dimana letak duduknya, yg penting saya bahagia dengan adanya kalian πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°β€οΈβ€οΈβ€οΈ TERIMA KASIH KESAYANGAN KESAYANGAN KU.. LOVE UOL TO THE MOON N BACK!!😘😘😘 . All the best kpd seluruh rakan artis yg bersaing.. Moga industri terus bkembang dengan adanya kalian sbg penyambung warisan seni… πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

A post shared by Erra Fazira (@errafazira) on

Posting Dato’ Dr Zulkifli tempoh hari :

( Klik butang KANAN untuk melihat gambar seterusnya.. )Β 

Respon Erra terhadap posting Dr Zulkfli yang tul4r itu membuatkan ramai terhibur dan mereka juga turut mengucapkan tahniah di atas percalonan Erra dalam ABPBH. Antara komen-komen yang diberikan :

” Ada dah sorg,nanti kita set bl1nddate nak.. Tahniah kak!! Apa2 pun, Selamat pengantin baru .. ahaha.. Tahniah primadona yg cantik tak makan dek usia.. “

” Tahniah errafazira terus membumi dan disayangi .. sentiasa mendoakan yg terbaik buat kakra! best of luck akak, love yaaaa tooo .. “

” Saya doakan kak erra ditemukan jodoh dengan orang yang boleh jaga akk dunia dan akhir4t…Good luck utk ABPBH.. Tahniah Erra..from Kuala Kangsar with love.. “

” Heb0h pasal kawin semalam rupanya org lain…s4spen.. Semoga erra cepat2 dapat jodoh inshaAllah semoga dipermudahkan aamiin .. “

” Kita doa yg terbaik untuk sis.. Tahniah dan selamat pengantin baru buat erra fazira yg bukan artis tu.. Hahaha suka erk dia main sor0k sor0k. Anyway goodluck Kak Erra for ABPBH33.. “

” Meh kita buat undi undi.Tahniah buat Erra Fazira dari Maxis Penang.. Tahniah bintang yg tak pernah hil4ng dari jutaan bintang.. “

” TerkejOt akk.. tp apa apa pn yg tbaik buat mu dik.. Hehe tu lah, takde angin takde apa tib4-tib4 keluar berita gemp4r.. tak yah cari publ1siti pun datg sendiri fam0us u ni kannnnn.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan tahniah kepada Erra Fazira atas percalonan untuk empat kategori dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian ( ABPBH). Semoga Erra terus maju jaya dalam bidang seni hiburan tanah air. Jika ada rezeki tidak akan ke mana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira, Dato’ Dr Zulkifli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..