“ Zaman sekolah, tampal poster abang Fazley dekat dinding… “ – Netizen

Dato’ Fazley Yaakob Kongsi Gambar Ketika Zaman Muda Bersama Adiknya, Raf Yaakob Raih Perhatian Peminat. Wah, Dah Macam Hero H1ndustan Dulu-Dulu. Segaknya Waktu Muda !!

Dato’ Fazley Yaakob yang merupakan anak kelahiran Negeri Sembilan ini seorang selebriti dikenali di Malaysia dan pernah popular dengan lagu berjudul ‘Asm4ra Ini’ pada awal kariernya 25 tahun yang lalu. Dato’ Fazley bukan sahaja melib4tkan diri dalam bidang nyanyian, malah turut aktif dalam bidang lakonan dan pengacaraan.

Para peminat yang mengikuti akaun peribadi Instagram Dato’ Fazley pastinya melihat perkongsiannya berkaitan keluarga terutama gelagat anak-anaknya. Namun, terbaru Dato’ Fazley telah berkongsi gambarnya ketika muda bersama adik kesayangannya iaitu Raden Ahmad Faizal Bin Yaakob atau Raf Yaakob.

Jika dilihat wajah Dato’ Fazley dari dahulu sehingga sekarang tidak banyak berubah. Air mukanya masih kelihatan sama dan kekal awet muda. Bukan itu sahaja, peminat teg4rnya yang melihat gambar Dato’ Fazley pastinya turut mengingati lagu famous beliau iaitu ‘Asmara Ini’ suatu ketika dahulu.

Kenangan gambar muda yang telah dikongsikan oleh Dato’ Fazley telah menarik perhatian peminat-peminatnya. Rata-rata, mereka memuji Dato’ Fazley ketika muda memang sangat mach0 seperti hero filem dan drama H1ndi.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Bukan itu sahaja, ramai netizen yang memberikan tanda suka dan respon terhadap pertanyaan Dato’ Fazley di kapsyen, adakah dia sesuai berambut panjang. Antara komen-komen peminat :

“ Asm4ra ini yang hany0tkan kitaaaaaaaa.. Dulu abg gem0k bagus dan rambut panjang cantik.. Dulu seiras benamir.. rambut panjangggg.. “

“ Ple4se bring back the long hair abang and do some b0yband covers Ple4se and thank you.. Asm4ra Ini.. tak pay4h la berambut panjang tak mach0.. “

“ Kel4m tau.. Hahahahah.. Ter0k ensem dulu kini selamanya sporting, humble, baik hati.. kenangan yang bermakna datuk.. “

“ Rambut pendek lagi hnsem n sentiasa muda.. Menten je rambut pendek.. Hehehe.. saya pernah jumpa dato di merdekarama tv1 1997.. pentas yg sama.. “

“ Hensemlah.. alamak.. mach0 la yg rambut panjang sebelah kiri tu.. hahahha.. segaknya masa muda.. Rambut panjang lagi nampak s3ksi..

“ Yg bawah kanan skali tu ingat roger Federer.. Asmara ini yg hany0tkan kita.. sekarang more mach0.. Muka lain lain.. Tapi handsome 2 2.. “

“ Alai jua time muda2 dulu.. kat swimming pool tu mesti majalah mangga.. berget4r tul4ng rus0k.. ahah handsome la dua2.. “

Namun komen seorang netizen telah mendapat respon daripada Dato’ Fazley sendiri dan membuatkan peminat lain terhibur dengan jawapan bal4s daripadanya :

Gambar lama Dato’ Fazley dan Raf Yaakob sememangnya telah membuat peminat mengimbau kembali kenangan zaman populariti mereka. Bukan sahaja berbakat tetapi sangat sp0rting, baik hati dan merendah diri. Semoga Dato’ Fazley terus berjaya dalam karier dan berbahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG fazleyyaakob

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..