” Pregnant ke, cuma nak tanya satu kalau Aliff buat perang4i macam mana. Tak serik ke ? ” – Netizen

Terima Pertanyaan Daripada Netizen Mengenai Suaminya Aliff Aziz, Tak Sangka Ini Respon Bella Astillah !!

Baru-baru ini kec0h diperkatakan tentang berita penyanyi dan pelakon Bella Astillah dikatakan hamil anak kedua. Berterbangan gos1p tentang ikatan pernikahan Bella dan Aliff Aziz yang sudah kembali rujuk dan bergelar suami isteri yang sah. Mereka yang berpis4h pada Mei 2019 setelah beberapa ins1den yang tidak diingini terjadi.

Berikutan temubual Bella bersama radio Suria FM yang menanyakan tentang status hubungannya bersama Aliff dan khabar angin tentang kehamilannya itu, Bella hanya berdiam dan hanya meminta didoakan yang terbaik buatnya. Namun tidak menidakkan mereka sudah berbaik dan menghormati kedua-dua belah keluarga untuk tidak berkongsi apa-apa yang berkaitan dengan hal ini.

Namun melalui perkongsian terkini Bella di Instagramnya, teki teki peminat seakan-akan terjawap apabila video Bella yang kelihatan berisi dan berseri seperti orang mengandung. Di ruangan komen juga ramai yang mengucapkan tahniah dan meminta Bella menjaga diri dan kandungan. Jawapan Bella juga seakan mengiyakan berita kehamilan tersebut.

Menerusi akaun Instagram, Bella telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau membuat sedikit pengumuman tentang launching produk Luxe. Penampilan Bella yang kelihatan berisi dan berseri buat netizen yakin Bella sedang hamil sebagaimana khabar yang tersebar. Bella sendiri pun tidak menafikan malah minta didoakan yang terbaik buatnya.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen gembira dan mengucap tahniah atas kehamilannya itu. Antara komen-komen netizen :

” Bella mengandung anak yang kedua ni nampak lain lah berseri-seri , apa pun tahniah Bella jaga kesihatan , jaga diri stay safe.. “

” Alhamdulillah, congrats bella. Take a good care to both of you. Jaga kandungan baik-baik. I’m happy for you. Selamat berpuasa untuk bella dan family.. “

” Bella, alhamdulillah happy for you. In sha Allah semua akan baik-baik saja. Take care tau. Ramadhan Kareem.. “

” Alhamdulillah tahniah Bella dan alif akan dapat baby nanti. Segala puji bagi Allah, rezeki dan rahmatNya.. “

” Doa ku termakmul juga untuk mu bella. Semoga kekal ke jannah Aamiin dan semua yang mendoakan mu bersatu kembali.. “

Namun ada juga yang bertanyakan soalan yang agak sensit1f berkenaan peristiwa lalu Aliff. Jawapan Bella cukup tenang.

Betul kata Bella, kita merancang namun Allah jua yang menentukan. Jodoh, aj4l, ma0t bukan kita penentunya. Sama-sama kita doakan yang terbaik buat Bella dan Aliff. Semoga ikatan baru ini lebih membahagiakan mereka sekeluarga. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan supaya Bella sentiasa sihat dan bahagia bersama insan tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah, IG Mohamad Ayden Adrean by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..