” Pandai pulak taktik dia erk, Matyip Matyip bijak sangat.. ” – Netizen

Video Anak Sulung Syatilla Melvin, Syeriv Samheizy Bersama Shaheizy Sam Yang Sweet. Alahai Pandai Sangat Memb0dek Syeriv Ni. Pec4h Rahsia Syeriv  !!

Pasangan pelakon, Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin sudahpun mempunyai 2 orang anak hasil perkahwinan mereka. Syeriv Samheizy dan Sarima Samheizy menjadi penyeri kepada kehidupan Shaheizy dan Syatilla. Kedua-dua anaknya ini juga dibuka akaun Instagram masing-masing.

Meninjau akaun Instagram Syatilla, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anaknya, Syeriv bersama Shaheizy. Syatilla turut bercerita mengenai perang4i Syeriv yang suka bermanja dan anak yang sweet sama seperti perang4i Syatilla sendiri.

Rupanya manja Syeriv ada ‘agendanya’ yang tersendiri dan setiap kali berbuat begitu pastinya ada permintaan daripada Syeriv untuk membeli mainan baru. Amboi Syeriv ada udang di sebalik mee sangat ini dan pandai ambil hati Bapak dan Bubu.

Kelihatan Syeriv bercakap dengan Shaheizy dan menguc0p Bapaknya ini. Alahai tak pernah tak comel lah Syeriv ini, Ada-ada sahaja telatahnya yang mencuit hati. Pasti dewasa nanti bakal romantis seperti bapak dan petah macam bubunya.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Syeriv bersama bapaknya itu dan cerita Syatilla menarik perhatian peminat. Amboi Syeriv, panjang akal sungguh bud4k ni. Antara komen-komen mereka :

” Tak pel1k pasai mak dia mcm tu. Pel0k Ci0m pastu esok ajak pi tempat fav0rite .. S4ka mak dia turun elok kat dia tu.. “

” Anak copy paste cepat sgt, pandainya dia. kalau hari-hari minta k0pak poket haha.. ke mana tump4h kuah kalau bukan atas meja.. “

” Comelnyaaa..ttbe dtg k1ss. Dia ni pandai hidup,kadang-kadang aku rasa dia f4ke untuk kepentingan dia.. “

” Ayatt lastt tuuu nk ketawaaa, pandai ehh dia. smart boy, hahahha diam-diam ada agenda.. Ank pandai ambik hati bubu.. “

” Biasalah tu bubu… Yg penting dapat toys hahaha.. cute pandai betul mainan perasaan dia.. Ikut perang4i bubu sangat syeriv.. “

” Pandai pulak taktik dia erk.. ada udang di sebalik mee rupanya. Matyip matyip bijak sangat.. janji yang dihajati dapat ye matyip comel.. “

” Smart dan lovely boy. dia ikut bubu laa b0dek Kasi jadi ehh.. Comel naww dia ni, pandai b0dek la Syeriv.. “

Alahai Syeriv, kecil-kecil sudah pandai sweet dengan Bapak dan Bubu. Sel-sel 0tak sedang berhubung begitulah jadinya, pasti ada sahaja telatah yang mencuit hati. Apa pun, semoga Syeriv membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapa. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syatilla Melvin 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..