” Aunty yang emo ni dah kenapa, sed1h tengok babah dan Fahri.. ” – Netizen

Video Pengacara, Dayah Bak4r Dan Anaknya, Achbar Muhammad Fahri Membuat Voice Call Bersama Suaminya Hanif Buat Ramai Tersentuh. Moga Cepat Dapat Kembali Bersama Dayah !! 

Sudah hampir setahun Dayah Bak4r dan suaminya Kapten Muhammad Hanif Hamidi berpis4h kerana tugasan. Hanif yang bertugas di Australia sehingga kini masih berada di sana. Dayah melalui proses kehamilan dan bersalin tanpa suami di sisi dan hanya voice call menghubungkan mereka.

Meninjau akaun Instagram Dayah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anak mereka, Achbar Muhammad Fahri menunjukkan gayanya yang sudah pandai meniarap. Di usia Fahri yang menghampiri 4 bulan, Hanif hanya melihat perkembangan anaknya ini secara maya sahaja.

Walaupun jauh, semua perihal Fahri pasti dikongsikan Dayah bersama Hanif. Melihat gaya Hanif yang gembira apabila melihat anaknya itu sudah pandai meniarap, pastinya mereka sekeluarga tidak sabar untuk berjumpa dan hidup seperti keluarga lain.

Untuk rekod, Dayah dan Hanif mendirikan rumahtangga 2 tahun yang lalu setelah berkenalan sejak dari bangku  sekolah lagi. Cahayamata sulung mereka, Fahri dilahirkan pada 17 Ogos yang lalu. Walaupun tanpa Hanif di sisi, Dayah terus kuat dan menanti masa untuk suaminya itu pulang ke pangkuan keluarga.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Dayah ini meraih perhatian peminat dan ramai yang tersentuh melihat kerinduan mereka ini. Jauh di mata namun masih boleh bahagia dengan cara mereka tersendiri. Antara komen-komen peminat :

” Be strong.. hikmah besar menanti buat korang InsyaAllah.. Dah boleh pus1ng la Fahri, Alhamdulillah.. “

” Kisah kak dayah memberi semangat dan motivasi buat kami para isteri yang terpaksa berjauhan sebentar dengan suami.. “

” Bila dia dpt balik…….. terharu dan seb4k …. stay strong for this lovely couple and baby.. terus kuat dan terus tabah. yg indah pasti menanti kamu sekeluarga.. In sya Allah.. “

” Kuatnya kak dayahhhh, tak sabar nak tengok korang berjumpa semula.. Fahri so cute, pandai tengok babah dia.. “

” Aunty yang emo ni dah kenapa huhu.. Sed1h tengok babah dan Fahri.. Moga yg baik2 saja utk kak dayah dan family.. Aamiin.. “

” Ank sy dulu umur 4bln bru jumpa daddy dia.. Sbb tugasan di luar negara jg… Hepy tu hanya Tuhan yg tahu.. “

” Awww seb4knya tgokkk… Strongnya this family, good job Fahri. happy betoll baba and ibu Fahri.. comel laa fahri.. the strong father and mommy.. Semoga cepat kembali bersama.. “

Wajah gembira Hanif dan Dayah melihat anak mereka sudah semakin pandai ini jelas kelihatan. Semoga Fahri membesar menjadi anak yang soleh dan untuk Dayah teruskan kuat untuk menanti kepulangan suami tercinta. Moga hari bahagia itu akan tiba dalam masa terdekat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..