Connect with us

Artis / Selebriti

” Pandai pakai ch0pstick. Aku ni bila pakai , makanan semua terbang dari pinggan.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Maryam You Narae, Nik You Rina Yang Khusyuk Makan Udon Cur1 Perhatian Warganet. Alahai Memang Peminat Udon Sangat Ni. Pandai Betul Guna Chopstick, Siap Slurp Lagi. Buat Menitik Air Liur Tengok Rina Makan, Selera Betul !!

Keluarga kecil Ryzal Ibrahim, Maryam You Narae dan Nik You Rina seringkali mencur1 perhatian warganet. Rina yang bakal menginjak usia 2 tahun pada bulan Oktober akan datang merupakan seorang anak yang baik dan tidak banyak ragamnya.

Banyak perkongsian terdahulu yang memaparkan gelagat Rina ketika makan. Sangat mudah makan dan pencinta makanan, Rina akan makan apa sahaja yang dihidangkan oleh Maryam sehingga licin.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Duriankimchijunior, telah dikongsikan satu video baru Rina menjamu selera. Rina kelihatan sedang makan udon dan tertulis di kapsyen mengatakan Rina ini h4ntu udon.

Tidak kek0k menggunakan chopstick, sangat menyelerakan melihat gaya Rina itu. Kecil lagi sudah pandai menggunakan chopstick, kal4h orang dewasa lah Rina. Tengoklah Rina, sampai menj1lat-j1lat chopstick lagi. Pandai betul makan udon Rina ni.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet sehingga kini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Bijaknya Rina, nampak berdikari bila makan.. Dari guna chopsticks suap makanan.. Patutnya Rina comel masuk sekolah awal.. “

” Pandai nya rina… Cute girl yg dr kecik suka mencuba sesuatu yg baru, kuat semangat… Suka tgk rina mkn.. “

” Alahh pandai guna chopstick.. ank yg sangat bijak.. aunty pun tak pandai dari kecik sampai sekarang.. “

” Saya dulu dari umur 5bln sampai 5 tahun duduk kat bangkok tak pernah pon parents ajar guna chopstick budak. Mmg terus guna chopstick normal size. Time tu pon xda rsnya utk bdk2 punya. Lagi senang belajar kalau dah biasa guna normal size.. “

” Terliur tengok dia makan, Kecik-kecik dah pandai pkai chopstick. aku ni bila pakai , makanan semua terbang dari pinggan.. “

” Suka tengok baby Rina makan, selalu berselera. Ger4m cerdik benoo.. Good girl lah RIna ni.. “

” Kecik kecik dah pandai pegang chopstick. Jarang budak pandai handle mee panjang macam tu.. cerdik sangat rina ni, memang h4ntu mee udon.. “

Bulan-bulan puasa ni, tengok Rina makan pun boleh telan air liur. Tergelak Maryam melihat kesungguhan Rina makan. Rina memang anak Korea, pencinta Udon. Semoga Rina terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang bijak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Duriankimchijunior

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT