Connect with us

Artis / Selebriti

” Orang paling happy bila tengok daddy dekat TV. Peminat fanatik daddy no syatu ni.. ” – Netizen ”

Video Reaksi. Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Yang Begitu Teruja Ketika Melihat Fattah Amin Muncul Di Kaca TV Buat Warganet Terhibur. Amboi Fatima, Bukan Main Excited Lagi, Sampai Melompat-Lompat !!

Gelagat anak perempuan pasangan Fazura dan Fattah Amin iaitu Nur Fatima Aisya seringkali mendapat perhatian ramai setiap kali videonya dimuatnaik. Fatima seorang anak yang bijak dan petah bercakap. Pada usianya ini, Fatima menunjukkan perkembangan dan tumbesaran yang baik.

Meninjau  akaun Instagram Sayang Selaseh, telah dikongsikan satu video terbaru Fatima ketika sedang menonton televisyen di rumah. Di kaca TV, dapat dilihat rancangan The Masked Singer Malaysia sedang bersiaran dan seorang juri memakai topeng bear ditunjukkan.

Klik gambar untuk info..

Fazura bertanyakan kepada Fatima adakah dia kenal lelaki bertopeng itu. Tambah Fazura lagi, Fatima tentu kenal. Ketika topeng dibuka, terus Fatima melompat-lompat kerana itu adalah daddynya, Fattah. Fatima begitu gembira sampai menjerit-jerit menyebut daddy.

Memetik komen warganet, anak Fattah pun sebegini reaksinya melihat Fattah apatah lagi peminat Fattah terutamanya peminat wanita. Fatima turut memanggil daddynya itu berkali-kali. Girlfriend daddy ini memang peminat daddy nombor satu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih ratusan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Fatima excited nampak daddy dia. Nyanma ur daddy tu Fattah Amin, hero Malaya tau hehe.. Rebutan gadis-gadis tu anak oiii.. ”

” Fatima baby gils betul kenal sangat daddy dia.. tang lompat tu happy sangat dia.. bukan main eksited dia tengok muka daddy kat dalam tv ye.. ”

” Even fattah’s daughter fangirling of him.. how can i not hehe.. Seronok betul Fatima nmpk daddy nya tu.. ”

” Happy Fatima nampak daddy dia.. Excited betul Nyamma.. kita pulak rasa nk melompat sama tengok reaksi Fatima tu..”

” Halah halah suka sangat daddy dia masuk tv hehe. melompat-lompat ye nyamma.. Daddy jadi juri penyeri masked Singer lah..  ”

” Amboi nyamma, sukahati betul bila tengok muka daddy dia dekat tv. tak cukup melompat, pakej menjerit sekali ni, fan fanatik daddy no syatuu ni.. mummy pun kalah kali ni heheh.. ” 

” Orang paling happy bila tengok daddy dekat tv. ini baru anak fattah tau, dah nak histeria tgk daddy. para wanita lain lagi ler.. daddy yang handsome.. ”

Klik gambar untuk info..

Seronok betul Fatima, reaksi spontan Fatima membuatkan Fazura pun tergelak melihatnya. Mesti Fatima tak sangka daddy yang pakai topeng bear tu rupanya. Apa-apa pun, ini hanya lah sekadar hiburan semata-mata dan semoga pembaca juga turut terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sayang Selaseh

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT