Connect with us

Artis / Selebriti

” Masuk air jugak laki Kak Long ni. Muka macam serious, sekali geng Pak Maon. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Ayah Syafiqa Melvins Dan Suaminya, Azhar Ketika Acara Joget Lambak Buat Warganet Terhibur. Amboi Seronoknya Uncle Melvin Berjoget. Suami Kak Long Pun Join Sekali. Jenis Masuk Air Juga Rupanya. Tak Sangka Betul, Haha !!

Selesai sudah majlis pernikahan Syafiqa Melvin dan pasangannya Azhar semalam. Dihadiri kaum keluarga, majlis ini berlangsung dengan cukup meriah. Setelah beberapa tahun Syafiqa menjalani hidup sebagai ibu tunggal, kini Syafiqa kembali berstatus isteri.

Banyak moment indah yang dicipta bersama oleh keluarga The Melvins semalam. Sebagaimana yang semua sedia maklum, adik beradik Syafiqa memang g1la-g1la dan suka mengusik. Lihat sahaja ketika ucapan kepada pengantin, semua mengusik Kak Long kesayangan mereka ini.

Klik gambar untuk info..

Meninjau akaun Tiktok Hanahuss, telah dikongsikan beberapa buah video yang memaparkan gelagat uncle Melvin dan suami Syafiqa. Ketika acara joget lambak, gelagat uncle Melvin berjoget mendapat sorakan daripada semua yang ada di situ.

Tidak hanya Uncle Melvin, menantu barunya juga sporting orangnya. Azhar turut menunjukkan bakatnya berjoget, sampai naik sheikh lah pengantin baru ni. Boleh tahan kelakar juga suami Kak Long Syafiqa ini, sesuai sangat masuk keluarga The Melvins, sama-sama masuk air.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@mamanaktiga

Pengantin pn dah naik syeeehhhhhhh!!! 🤣🤣🤣#fiqawinazhar #fyp #syatillamelvin #syidamelvin #syafiqamelvin #syifamelvin #melveenamelvin #adikberadikthemelvin kaklongoffmarket@Kekasih Kaklong @Syifa Melvin @SyatillaMelvin @Syida Melvin

♬ bunyi asal – Hanahuss – Hanahuss

@mamanaktiga

Xdak punca ni xdak la The Melvin’s…Depa pn sama naikk ekk??🤣#fiqawinazhar #fyp #syatillamelvin #syidamelvin #syafiqamelvin #syifamelvin #melveenamelvin #adikberadikthemelvin #kaklongoffmarket

♬ bunyi asal – Hanahuss – Hanahuss

Perkongsian ini telah pun meraih perhatian warganet dan rata-ratanya terhibur melihat gelagat ayah Syafiqa dan suaminya itu. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Pakcik Melvin tu tak nak kalah haha.. naik angin betul tu. suka dengar lagu2 lama klau time majlis mcm ni,mmg rasa vibe2 kemelayuan kita.. ”

” Amboi atok kemain joget pak maun.. comel betullah family the melvins ni. pak ngan mak sporting tu sbb anak-anak depa sempoi.. ”

” Lama pendam tarian tu pakcik Melvin hehe. Pakcik Melvin time menari muda 20 tahun terus hehe.. Family semua sporting je.. ”

” Ko masuk dlm the melvin ko takleh pasif haha.. Patut lah ngam dengan the Melvin, masuk air juga suami kaklong ni.. ”

” Menantu lelaki The Melvins ni semua g1la-g1la.. haha abang ipar dah faham assignment ni.. sesuai la dengan adik beradik depa haha.. ”

” Masuk air jugak laki kaklong ni haha. Muka macam serious, sekali geng-geng pak maon haha.. pak mertua dengan menantu sama naik, ngam betul.. ”

” Okay lulus haha, memang layak masuk family happening ni. da in character abg ipar baru. seronok wei adik beradik + ipar masuk air ni.. mkin riuh la fmily ni, dpt abg ipaq, ipaq2 smua sekepala.. ”

” Baru nak cakap jangan rosakkan cik Azhar nie ..tp xpe lh haha.. mmg mereka cari ipar semua kena 1 kepala ke.. klu sorg spoil mmg x jadi derrr. terbaik fmily ni.. ”

Klik gambar untuk info..

Memang pandai Kak Long pilih suami, sekepala dengan semua adik beradik dan mak ayah dia. Seronok melihat keluarga besar The Melvins yang happening ni. Selepas ini, lagi riuh dan gamat la video ada abang ipar yang sporting macam ni.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Hanahuss

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT