Connect with us

Artis / Selebriti

” Bang long ni memang adore habis kat Kak Long eh, tak lepas pandang.. ” – Netizen

Video Gelagat Kakak Syatilla Melvin, Syafiqa Melvin Bersama Suaminya Menari Poco-Poco Di Sebuah Majlis Curi Perhatian Warganet. Alahai Sweet Sangat Lah Pengantin Baru Ni Menari. Dah Macam Duduk Dalam Dunia Mereka Sendiri, Hehe !!

Umum mengetahui pada bulan Disember lalu, kakak kepada pelakon Syatilla Melvin, Syafiqa Melvin telah sah bergelar isteri kepada Azhar Othman. Pasangan ini diraikan di sebuah majlis penuh meriah bersama ahli keluarga dan rakan-rakan mereka.

Untuk rekod, perkahwinan ini adalah kali kedua buat Syafiqa selepas kemat1an suaminya beberapa tahun lalu iaitu ahli politik, Datuk Seri Zainal Abidin Osman. Berita perkahwinan Syafiqa telah dibanjiri dengan ucapan tahniah dan ramai yang turut tumpang gembira melihat Syafiqa menemui jodoh buat kali kedua.

Klik gambar untuk info..

Terbaru meninjau di akaun TikTok farahImanina, telah dikongsikan video The Melvins bersama pasangan masing-masing berada di majlis Appreciation Night produk keluaran mereka iaitu Kekasih. Bertemakan busana berwarna hitam, kelihatan mereka menari beramai-ramai poco-poco.

Namun telatah Syafiqa bersama Azhar di atas pentas mencuri perhatian warganet. Ada yang mengatakan suka melihat cara Azhar memandang dan melayan Syafiqa menari. Sehingga kini, video tersebut ditonton lebih 200 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun TikTok.

Tonton video di bawah ini :

@farahlmanina

#adikberadikthemelvin #themelvins #syafiqamelvin

♬ original sound – by Farah Imanina – by Farah Imanina

Di ruangan komen, pelbagai respon diberika warganet dan rata-rata mereka menyukai video Syafiqa bersama Azhar. Antara komen-komen menarik adalah :

 ” Bang long ni memang adore habis kat Kak Long eh, tak lepas pandang.. Dorang berdua je dalam dunia mereka sndiri.. Hahahaha sweet.. “

” Aku tgok hat atas pntas tu je.. Amboii pengantin baru ni, sweet hbis bersemu je skrin telefon tengok, hahaha.. Moga till jannah.. “

” Amboi Kaklong dengan suami kemain sweet lah.. Kita pula yang tengok ni senyum sorang-sorang.. Terasa bahagia mereka.. “

 ” Paling sweet geng Melvins ni jatuh dekat Kak Long ler.. Alahaai dia punya sweet dgn cikabang dia yer kat atas pentas tu.. “

” Malu2 tgk abg long menari.. Tapi cara dia pandang sang isteri.. Fuhhhhhhh romantik g1la.. Suka tengok Kak long sekarang.. “

” Yang atas pentas tu kemain, hahaha.. Kaklong dgn husband dia pndainya menari lah.. Sweet jer tengok dorang.. Romantik.. “

” Abg Long kat atas pun rancak betul menari, haha bila dah masuk keluarga Melvins ni, auto dia pun dah perangai mcm yang lain, hahaha.. “

Klik gambar untuk info..

Masih terasa kemanisan pengantin baru ini. Alahai sweet sungguh Kak Long dan Abang Long berpoco-poco, hanya mereka berdua sahaja di atas pentas. Apa-apa pun semoga rumahtangga yang baru dibina oleh Syafiqa serta Azhar akan terus mekar bahagia dan berkekalan hingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber :TikTok farahImanina, IG syafiqamelvin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT